Articolele din categoria ACTUAL:

Petru Romoșan: Falsurile lui Adrian Năstase și decriptarea unei mari imposturi
Petru Romoșan: Falsurile lui Adrian Năstase și decriptarea unei mari imposturi
Adrian Năstase s-a supărat. Își retrage falsurile de la Muzeul Național de Artă al României (MNAR). În semn de protest. Un protest curajos și original. De fapt a dat-o în bară. Nu a reușit să-și certifice falsurile penibile cu ajutorul marelui muzeu din buricul Bucureștilor. Care a devenit galeria de artă privată a altui impostor, Călin Stegerean, directorul cel mai incompetent, cel mai nepotrivit, al prestigiosului muzeu din ultimii 75 de ani. E oricum de necrezut că un asemenea ipochimen se află la un al doilea mandat în fruntea MNAR. Un editorial solidnews.ro semnat Petru Romoșan. 
Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024.
Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Energiile Dragonului se intensifică. Trei zodii vor simți schimbarea din plin
Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Energia puternică a dragonului, una dintre cele mai influente creaturi din zodiacul chinezesc, începe să se intensifice, pregătind terenul pentru anul dragonului de lemn care se apropie cu pași rapizi. Aceasta înseamnă că toate zodiile vor simți schimbări semnificative în viața lor și vor fi motivate să își atingă obiectivele cu mai multă hotărâre și încredere în forțele proprii.
Horoscopul zilei, sâmbătă, 27 ianuarie 2024
Horoscopul zilei, sâmbătă, 27 ianuarie 2024. Sar scântei din conflictul dintre Soare și Jupiter. Patru zodii reușesc să transforme frustrarea în succes
Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 ianuarie 2024 prezintă o hartă astrală tensionată din cauza cuadraturii dintre Soare și Jupiter, dar aduce și o veste bună, prin ieșirea lui Uranus din retrograd. Dacă zodiile reușesc să depășească acest conflict trecător, energia planetei inovatoare le va da puterea de a găsi soluții pentru problemele curente.
Orașul din România în care protestul fermierilor s-a încheiat/ Captură foto: opiniatimisoarei.ro
Orașul din România în care protestul fermierilor S-A ÎNCHEIAT. Decizia, luată chiar de manifestanți: care este explicația
Fermierii care şi-au dus tractoarele în parcarea Modex din centrul oraşului Timişoara au anunţat că vor încheia manifestarea şi că îşi vor scoate utilajele din oraş, parcarea urmând să poată fi ocupată de şoferi începând de sâmbătă. Fermierii opresc protestul, deşi primarul Dominic Fritz a anunţat că va prelungi termenul până la care aceştia vor putea protesta.
O mașină a lovit o căruță în județul Bistrița-Năsăud. O femeie însărcinată şi doi bărbaţi au fost răniţi/ Arhivă foto
O mașină a lovit o căruță în județul Bistrița-Năsăud. O femeie însărcinată şi doi bărbaţi au fost răniţi
O maşină a lovit o căruţă, vineri seară, în judeţul Bistriţa-Năsăud. În urma impactului, o femeie şi doi bărbaţi au fost răniţi. La momentul sosirii forțelor de intervenție, femeia, o tânără de 21 de ani, care este însărcinată, prezintă episoade de pierdere de conştienţă. Bărbatul care conducea căruța a ieșit pozitiv la testarea cu aparatul etilotest.
Medicină legală / Foto descriptiv
Două persoane, găsite moarte în casă într-o localitate din Mureș. Ce le-a provocat decesul
Două persoane au fost găsite moarte în casă, vineri, în judeţul Mureş. Legiștii au stabilit că decesul a survenit din cauza frigului şi a unei uşoare intoxicaţii cu cu monoxid de carbon. Victimele sunt un bărbat și o femeie. Este al doilea caz de acest fel după tragedia petrecută joi, în Dâmbovița, în urma căreia o femeie și fiicele sale minore au fost descoperite moarte în casă, intoxicate tot cu monoxid de carbon.
Doliu uriaș în lumea medicală! Horia Cioflan, supranumit doctorul cu mâini de aur, a murit la 57 de ani
Dublă tragedie în lumea medicală! Doctorul cu "mâini de aur" Horia Cioflan a murit la 57 de ani. Mama sa, tot medic, a decedat în ziua înmormântării fiului său
Doliu uriaș în lumea medicală. A murit doctorul Horia Emil Cioflan, unul dintre cei mai buni medici în Obstetrică-ginecologie din Europa, supranumit medicul cu "mâini de aur". Renumitul doctor s-a stins din viață la doar 57 de ani. Tragedia este cu atât mai mare cu cât mama sa - și ea tot medic de profesie - a avut parte de o moarte fulgerătoare. Mai exact, aceasta nu a rezistat durerii pierderii fiului său și a decedat în ziua înmormântării acestuia.