Articolele din categoria ACTUAL:

Orașul din România în care protestul fermierilor s-a încheiat/ Captură foto: opiniatimisoarei.ro
Orașul din România în care protestul fermierilor S-A ÎNCHEIAT. Decizia, luată chiar de manifestanți: care este explicația
Fermierii care şi-au dus tractoarele în parcarea Modex din centrul oraşului Timişoara au anunţat că vor încheia manifestarea şi că îşi vor scoate utilajele din oraş, parcarea urmând să poată fi ocupată de şoferi începând de sâmbătă. Fermierii opresc protestul, deşi primarul Dominic Fritz a anunţat că va prelungi termenul până la care aceştia vor putea protesta.
O mașină a lovit o căruță în județul Bistrița-Năsăud. O femeie însărcinată şi doi bărbaţi au fost răniţi/ Arhivă foto
O mașină a lovit o căruță în județul Bistrița-Năsăud. O femeie însărcinată şi doi bărbaţi au fost răniţi
O maşină a lovit o căruţă, vineri seară, în judeţul Bistriţa-Năsăud. În urma impactului, o femeie şi doi bărbaţi au fost răniţi. La momentul sosirii forțelor de intervenție, femeia, o tânără de 21 de ani, care este însărcinată, prezintă episoade de pierdere de conştienţă. Bărbatul care conducea căruța a ieșit pozitiv la testarea cu aparatul etilotest.
Medicină legală / Foto descriptiv
Două persoane, găsite moarte în casă într-o localitate din Mureș. Ce le-a provocat decesul
Două persoane au fost găsite moarte în casă, vineri, în judeţul Mureş. Legiștii au stabilit că decesul a survenit din cauza frigului şi a unei uşoare intoxicaţii cu cu monoxid de carbon. Victimele sunt un bărbat și o femeie. Este al doilea caz de acest fel după tragedia petrecută joi, în Dâmbovița, în urma căreia o femeie și fiicele sale minore au fost descoperite moarte în casă, intoxicate tot cu monoxid de carbon.
Doliu uriaș în lumea medicală! Horia Cioflan, supranumit doctorul cu mâini de aur, a murit la 57 de ani
Dublă tragedie în lumea medicală! Doctorul cu "mâini de aur" Horia Cioflan a murit la 57 de ani. Mama sa, tot medic, a decedat în ziua înmormântării fiului său
Doliu uriaș în lumea medicală. A murit doctorul Horia Emil Cioflan, unul dintre cei mai buni medici în Obstetrică-ginecologie din Europa, supranumit medicul cu "mâini de aur". Renumitul doctor s-a stins din viață la doar 57 de ani. Tragedia este cu atât mai mare cu cât mama sa - și ea tot medic de profesie - a avut parte de o moarte fulgerătoare. Mai exact, aceasta nu a rezistat durerii pierderii fiului său și a decedat în ziua înmormântării acestuia.
Alege o coroană și află acea calitate care te face specială
Alege o coroană și află acea calitate care te face specială și pe care oamenii o observă prima dată la tine
Bun venit la testul psihologic al coroanelor! Acest test îți oferă o oportunitate unică de a descoperi ce calitate te face special și pe care oamenii o observă prima dată la tine. Coroana pe care o vei alege reprezintă lucrurile care domnesc în sufletul și inima ta, reflectând trăsăturile de caracter care te definesc ca individ. Fiecare persoană este diferită și are unicitatea sa, iar acest test te va ghida în căutarea acelei calități speciale ce te deosebește de ceilalți.
Florin Roman răspunde atacurilor succesive ale PSD
Florin Roman răspunde atacurilor succesive ale PSD. „Înțeleg că îi deranjează foarte tare că liberalii nu sunt huiduiți pe stradă”
Deputatul Florin Roman, membru al Partidului Național Liberal (PNL), aduce în atenție necesitatea unei abordări autentice și constructive în fața provocărilor reale. Într-o notă ironică, acesta face o paralelă între abordarea lui Liviu Dragnea și retorica actuală a unor lideri politici, sporind astfel nevoia de a se concentra pe aspectele concrete ale guvernării
Un elev și-a atacat colegul cu care se certase
Un elev și-a atacat colegul cu care se certase. Agresorul s-a dus pănă acasă să ia cuțitul și s-a întors să se răzbune
Un nou incident vine să tragă încă un semnal de alarmă cu privire la violența din școli. Polițiștii de la Biroul Siguranţă Şcolară au demarat investigaţii într-o şcoală din Drăgăşani, în urma unui incident între doi elevi, în care unul  dintre aceştia a folosit un cuţit ornamental pentru deschiderea scrisorilor într-un atac la adresa colegului său.
Horoscopul banilor pentru săptămâna 29 ianuarie-4 februarie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 29 ianuarie-4 februarie. Astrele ajută trei zodii să dea lovitura și sfătuiesc patru zodii să pună banii la saltea
Horoscopul săptămânii 29 ianuarie - 4 februarie promite să aducă realism și cumpătare în viețile zodiilor. Luna intră în Balanță la sfârșitul lui ianuarie și va determina o atmosferă de armonie și dorința de a adopta obiceiuri sănătoase. Pe de altă parte, în prima zi a lunii februarie, Luna va trece în Scorpion, intensificând energia pasională și creativitatea.