Articolele din categoria ACTUAL:

Proiectul secret manevrat de Florian Coldea: Mii de euro pentru instruirea procurorilor și judecătorilor
Proiectul secret manevrat de Florian Coldea: Mii de euro pentru instruirea procurorilor și judecătorilor
Florian Coldea împreună cu soția sa, Dorina Coldea, au folosit o tactică prin care au atras procurori și judecători în câmpul tactic al statului paralel. În 2018, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu semnala faptul că soții Coldea au pornit un proiect secret, cu numele de cod „START”. Este vorba despre un proiect derulat într-o locație secretă a SRI, Institutul de Tehnologii Avansate, inițiat de Florian Coldea. Obiectivul lor era atragerea unui număr uriaș de procurori și judecători, prin metoda organizării unor tabere de instruire a acestora. Tabere care s-au dovedit a fi poligoane de dresaj și subordonare a Justiției.
Adrian Nastase
Adrian Năstase, despre alianța dintre PSD și PNL la europarlamentare: Se formează un fel de alianţă a binelui, împotriva unei alianţe a răului
Fostul premier şi preşedinte al PSD Adrian Năstase a comentat, miercuri seară, decizia coaliţiei de guvernare de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale, el afirmând că cei doi lideri PSD şi PNL au venit cu lecţiile nepregătite pentru că nu au prezentat un calendar clar al tuturor alegerilor. Năstase spune că s-a format o coaliţie a binelui, împotriva unei coaliţii a răului reprezentată de partidele extremiste.
Marcel Ciolacu si Klaus Iohannis
Marcel Ciolacu: Aș fi mândru, ca român, ca președintele României să ocupe o funcție politică la nivel mare, la nivel european
Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, că ar fi mândru ca preşedintele României să ocupe o funcţie politică ”la nivel mare”, fiind întrebat dacă în urma discuţiilor cu şeful statului a reieşit că şi-ar dori o funcţie politică la nivel european după încheierea mandatului. Ciolacu a adăugat că PSD şi PNL vor avea o putere dublă de negociere în ambele familii politice, la nivel european, după alegerile europarlamentare.
Nicolae Ciucă, despre dezacordul lui Ilie Bolojan față de alianța cu PSD la europarlamentare: „E părerea dumnealui”
Nicolae Ciucă, despre dezacordul lui Ilie Bolojan față de alianța cu PSD la europarlamentare: „E părerea dumnealui”
Ilie Bolojan, președintele CJ și al PNL Bihor nu este de acor cu alegeri pe liste comune cu PSD la eroparlamentare. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a reacționat, miercuri seară, la afirmația lui Ilie Bolojan din ședința conducerii liberale, unde liderul din Bihor a spus că este „o eroare” decizia de a forma liste comune cu PSD pentru europarlamentare. „Este părerea dumnealui”, le-a spus Ciucă jurnaliștilor. El de asemenea a mai spus că nu-i este „teamă de nimic”, în eventualitatea unui eșec la alegerile europarlamentare.
Inquam Photos / Octav Ganea
Câte mandate speră Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă să obțină alianța PSD-PNL la europarlamentare
Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) au anunțat că vor forma liste comune pentru alegerile europarlamentare, într-o încercare de consolidare a forțelor în fața primului scrutin din acest an. În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, liderii celor două partide, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, au detaliat strategia și obiectivele coaliției.
 Tensiuni în PNL la ședința pentru comasarea alegerilor și liste comune cu PSD. Trei lideri de marcă se opun
Tensiuni în PNL la ședința pentru comasarea alegerilor și liste comune cu PSD. Trei lideri de marcă se opun
Scandal la ședința PNL pentru comasarea alegerilor și liste comune cu PSD la primul rând de alegeri. Trei lideri importanți ai partidului se opun acestei liste comune: Ilie Bolojan, Robert Sighiartău și Cristian Buican, președintele PNL Vâlcea. Potrivit unor surse, acesta din urmă ar fi declarat: dacă ne prostituăm, să ne prostituăm total, inclusiv la alegerile locale.