Articolele din categoria ACTUAL:

Mircea Fechet, despre programele Rabla Clasic şi Rabla Plus. Când ar putea fi dat startul: precizări importante
Mircea Fechet, despre programele Rabla Clasic şi Rabla Plus. Când ar putea fi dat startul: precizări importante
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anunţat că programele Rabla Clasic şi Rabla Plus sunt, în prezent, în consultare publică. Ministrul a precizat însă că după ce vor fi finalizate ghidurile şi va fi aprobat bugetul Administraţiei Fondului pentru Mediu, atunci poate începe derularea acestora. "Cu siguranţă se va întâmpla, la fel ca în alţi ani, în primăvara acestui an”, a declarat  Fechet.
Cum blochează mafia din supermarketuri produsele românești
Cum blochează mafia din supermarketuri produsele românești. Avertismentul ministrului Agriculturii împotriva boicotului
Bătaie de joc pentru producătorii români din partea marilor lanțuri de magazine! Ministrul agriculturii Florin Barbu trage un semnal de alarmă și arată mafia din supermarketuri! Produsele românești sunt vândute la preț dublu la raft, față de produsele marcă proprie ale lanțurilor de magazine. Astfel, românii sunt obligați să cumpere alimente din export, de slabă calitate.
Marea recalculare a pensiilor
Marea recalculare a pensiilor intră în linie dreaptă. Câți români primesc a doua majorare și câți rămân cu indexarea de 13,8%
Se fac ultimii pași pentru marea recalculare a dosarelor de pensii! Casa Națională poartă discuții pentru contractarea sistemului informatic. După încheierea procesului de digitalizare, cele aproape 5 milioane de dosare vor fi recalculate, iar în septembrie românii vor primi noile pensii. Nu toți vor primi însă a doua majorare și se schimbă și regulile pentru indexarea de anii viitori. 
Sindicaliștii din Sănătate / Arhivă foto Inquam Photos
Angajaţii din Sănătate vor picheta, joi, sediile ministerelor Sănătăţii şi Muncii. Principalele nemulțumiri
Angajaţii din Sănătate vor picheta joi, sediile ministerlor Sănătăţii şi Muncii, ei fiind nemulţumiţi de majorarea salariilor cu doar 15%. Oamenii consideră că această creştere acoperă numai parţial inflaţia şi este departe de nivelul acesteia din ultimii ani. Astfel, între orele 12.00 – 13.30 va fi pichetat sediul Ministerului Sănătăţii, iar de la 13.30 la 15.00 sindicaliştii vor picheta sediul Ministerului Muncii. 
Cladirea FBI. Foto: Profimedia
Scandalul informațiilor secrete: Cum primea un fost informator FBI date de la ruși despre Joe Biden și fiul său
Un fost informator al Biroului Federal de Investigații din SUA (FBI), care este în prezent urmărit penal pentru presupusa sa implicare fabricarea de acuzații false de corupție împotriva lui Joe Biden și a fiului său, a recunoscut în fața anchetatorilor că primea informații de la persoane cu legături la serviciile secrete rusești. Procurorii americani au făcut publice aceste informații marți, descriindu-le drept "minciuni" și subliniind gravitatea situației.