Articolele din categoria ACTUAL:

Cum a ajuns România să plătească despăgubiri de sute de milioane de euro pentru autostrăzile eșuate.
Cum a ajuns România să plătească despăgubiri de sute de milioane de euro pentru autostrăzile eșuate. Manevra italienilor pentru a păgubi statul român
Fără autostrăzi, cu banii luați și cu promisiuni deșarte. Așa au defilat politicienii români pe căpătâiele de autostrăzi inaugurate cu fast și pentru care au fost încheiate contracte uriașe cu constructori străini. În urma acestor parteneriate, companiile de infrastructură, cele mai multe din Italia, au dat în judecată România și au câștigat despăgubiri uriașe.
Avocatul lui Navalnîi a fost reţinut la Moscova. Foto: Profimedia
Furia lui Putin: Avocatul lui Navalnîi a fost reţinut la Moscova. Ce motiv a invocat Kremlinul pentru a-l ridica pe apărătorul fostului dizident
Într-un nou episod al tensiunilor politice din Rusia, avocatul care a reprezentat cu devotament defunctul lider al opoziției, Aleksei Navalnîi, și care a fost alături de mama acestuia în colonia penitenciară de la marginea Cercului Polar săptămâna trecută, a fost reținut marți la Moscova, conform informațiilor furnizate de surse media.
Tribunalul Vaslui a respins cererea de recuzare în dosarul lui Dumitru Buzatu
Tribunalul Vaslui a respins cererea de recuzare în dosarul lui Dumitru Buzatu. Fostul baron local va afla miercuri dacă rămâne în arest
Tribunalul Vaslui a decis să amâne pentru miercuri luarea unei decizii referitoare la prelungirea arestului preventiv pentru fostul președinte al Consiliului Județean, Dumitru Buzatu. Acesta este acuzat de luare de mită, iar decizia instanței este așteptată cu mare interes atât din partea opiniei publice, cât și din partea celor implicați în acest caz.
Un elicopter SMURD l-a transportat la Timișoara, dar n-a putut fi salvat
Adolescent mort pe terenul de fotbal, după ce a băut energizant
Scene dramatice s-au petrecut într-o comună din județul Timiș. Un copil de 16 ani a murit în timpul unui meci de fotbal. Prietenii săi spun că ar fi consumat energizante înainte de partidă. Potrivit presei locale, băiatul suferea de probleme cu inima și chiar fusese operat pe cord în urmă cu un an, cu bani strânși chiar de echipa de fotbal Politehnica Timișoara. Tragedia vine după ce săptămâna trecută un alt copil a murit după ce a băut mai multe energizante. 
Administrația Prezidențială, lovitură de teatru în scandalul vilei pentru Iohannis. Foto: Profimedia
Administrația Prezidențială, lovitură de teatru în scandalul vilei pentru Iohannis: „Nu există o solicitare pentru atribuirea unei locuinţe de protocol”
Administrația Prezidențială vine să clarifice speculațiile pe tema unei viitoare reședințe ce îi va fi atribuită lui Klaus Iohannis. Într-o declarație dată astăzi, instituția a anunțat că fostul președinte Klaus Iohannis nu a făcut nicio cerere pentru a primi o locuință de protocol sau un spațiu destinat organizării cabinetului de lucru în calitate de reședință, după terminarea mandatului său. 
Samsung S23
Samsung S23 – un telefon versatil și tineresc (P)
Tehnologia din zilele noastre avansează atât de mult încât, acum, există o mulțime de dispozitive smart pe piață. Acest lucru ne complică procesul de alegere, făcându-ne astfel să ne decidem mai greu asupra noului telefonul sau noului laptop. Însă, dacă facem un research aprofundat și ne stabilim bine criteriile de alegere, vom putea să cumpărăm device-ul potrivit, negreșit. De aceea, în rândurile ce urmează, vrem să vă sărim și noi în ajutor. În articolul de azi vrem să vă vorbim despre câteva funcții interesante ale telefonului Samsung S23, funcții ce îl încadrează în categoria de smartphone versatil și tineresc. Avem speranța că vă veți convinge de utilitatea acestui device după ce citiți informațiile ce urmează. Așa că, să nu mai stăm pe gânduri și haideți să aflați despre ce este vorba. Să începem!