Articolele din categoria ACTUAL:

Înregistrări șocante cu șoferul drogat și băut care a luat pe capotă un polițist: „Nu știu ce e cu mine, iartă-mă!”
Înregistrări șocante cu șoferul drogat și băut care a luat pe capotă un polițist: „Nu știu ce e cu mine, iartă-mă!”
Înregistrări șocante cu șoferul drogat și băut care a luat pe capotă un polițist. Acesta, odată ajuns la INML, și-a sunat un prieten și l-a rugat să ascundă totul de familia lui. Individul de 27 de ani a fost trimis de judecători în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional! 
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu: Parcă am o jenă de a mai vorbi încă odată despre spitalele regionale
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la ceremonia de semnare a contractelor pentru construirea Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi şi a Spitalului Regional de Urgenţă Cluj, că parcă are o jenă de a mai vorbi încă odată despre spitalele regionale, el precizând că de 15 ani de zile, toţi politicienii din România, toate guvernele din România, toţi miniştrii sănătăţii au vorbit şi şi-au pus în oferta electorală cele trei spitale regionale.
Siegfried Muresan
Europarlamentarul Siegfried Mureșan speră că alegerile să arate clar că partidele antieuropene sunt minoritare în România
"Obiectivul nostru este ca lista comună PSD-PNL să obţină cel puţin jumătate plus unu din numărul de mandate ce îi revin României, pentru a arăta clar la nivel european că ţara noastră rămâne pe direcţia proeuropeană şi că partidele antieuropene sunt clar minoritare în România, aşa cum sunt minoritare şi la nivel european", a afirmat eurodeputatul Siegfried Mureşan (PPE), într-o întâlnire avută marţi cu un grup de jurnalişti români.
Taximetriștii nu renunță nici astăzi la proteste. Piața Constituției din Capitală, luată cu asalt de sute de șoferi
Taximetriștii nu renunță nici astăzi la proteste. Piața Constituției din Capitală, luată cu asalt de sute de șoferi
Taximetriştii membri ai Asociaţiei Naţionale a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi (ANPOTRT) continuă, miercuri, protestele demarate la începutul acestei săptămâni, în Piaţa Constituţiei, solicitând emiterea, în regim de urgenţă, a unui act normativ care să reglementeze activităţile de transport alternativ. Protestul taximetriştilor a fost anunţat pentru perioada 26 - 28 februarie 2024.
Cazul fetiței de 9 ani ucisă de mamă, la Galați, aruncă în aer sistemul de asistență socială
Cazul fetiței de 9 ani ucisă de mamă, la Galați, aruncă în aer sistemul de asistență socială! Raportul Corpului de Control: tragedia putea fi evitată
Cazul halucinant de la Galați, unde o fetiță de 9 ani a fost ucisă în bătaie de propria mamă, scoate la iveală o serie de nereguli grave din sistem. Raportul Corpului de Control arată că tragedia ar fi putut fi evitată, însă instituția care ar fi trebuit să aibă grijă de copiii abuzați nu și-a făcut treaba. Timp de un an, Protecția Copilului a făcut doar controale superficiale. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional. 
Numai pacient să nu fii: bătrân legat de pat, de un paznic, în vreme ce o asistentă țipă la el/ Arhivă foto
Numai pacient să nu fii! Bătrân legat de pat, de un paznic, în vreme ce o asistentă țipă la el: scene șocante la Spitalul din Brăila VIDEO
Imagini șocante vin de la spitalul județean din Brăila. Un paznic a fost surprins când leagă mâinile unui bătrân aflat pe un pat mobil. În tot acest timp, o asistentă țipă la pacient și se plânge că acesta trebuia dus la psihiatrie. Conducerea instituției medicale a reacționat după acest incident, iar o anchetă a fost deschisă. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional! 
Crima din Padina. Ultimele clipe de viață ale bărbatului măcelărit de interlopi. Scene șocante
Crima din Padina. Ultimele clipe de viață ale bărbatului măcelărit de interlopi. Scene șocante
Avem primele imagini din timpul crimei sângeroase de la petrecerea cu vedete de la Padina, unde un bărbat de 41 de ani a fost ucis de trei interlopi din clanul Fabian. În imagini se observă cum bărbatul înjunghiat agonizează pe niște cutii cu băutură din spatele barului în timp ce ceilalți vor să îl atace în continuare. Martorii încearcă cu greu să îi stăpânească pe agresori. Urmează informații cu un puternic impact emoțional!