Articolele din categoria ACTUAL:

Joe Biden / Foto: Profi Media
Ce amănunte ies la iveală despre sănătatea lui Joe Biden după publicarea celui mai recent examen medical
Preşedintele SUA, Joe Biden, care are 81 de ani, face exerciţii fizice cel puţin cinci zile pe săptămână şi este "apt pentru serviciu", a declarat miercuri medicul său într-un raport întocmit după examenul său medical anual, care arată că anul trecut a făcut un tratament de canal dentar şi este tratat pentru apnee în somn, dar în general are o stare bună de sănătate. 
Chelnerilor-roboți într-un restaurant din Cluj. Cât de rentabilă este investiția VIDEO
Chelnerilor-roboți într-un restaurant din Cluj. Cât de rentabilă este investiția VIDEO
Premieră în România. Pentru că se confruntă cu o lipsă acută de personal, un restaurant din Cluj-Napoca a apelat la ajutorul chelnerilor-roboți. Mașinăriile inteligente preiau comenzile clienților, aduc mâncarea la mese și debarasează mese. Investiția restaurantului nu a fost deloc mică. Costul unui astfel de robot ajunge la 37.000 de lei, însă patronii sunt convinși că își vor recupera banii rapid. Potrivit calculelor, cei care înlocuiesc oamenii cu astfel de androizi, fac economii lunare de peste 7.500 de lei. 
Percheziţii
Ample acțiuni de combatere a criminalității. Descinderi la 80 de adrese: sunt vizate dosare grele - trafic de droguri, evaziune fiscală și spălare de bani
Percheziții de amploare, joi dimineață, în mai multe cauze care vizează acuzații de trafic de droguri, evaziune fiscală, contrabandă, spălarea banilor, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe, tâlhărie calificată, distrugere și furt. La acțiuni participă reprezentanți ai Poliției Române și ai DIICOT. Până la acest moment, nu au fost făcute publice județele unde au loc perchezițiile.