Articolele din categoria ACTUAL:

Captură record a DIICOT, într-o singură zi: 10 kilograme de canabis si 4 de drogul
Captură record a DIICOT, într-o singură zi: 10 kilograme de canabis si 4 de drogul "Zombi". Substanțele interzise, aduse din Olanda și Spania
Două grupări de crimă organizată care aduceau drogul Zombi din Olanda, au fost destructurate de procurorii DIICOT din Capitală. Indivizii primeau marfa cu ajutorul firmelor de curierat. De asemenea, un tânăr de 21 din Botoșani a fost prins în trafic de polițiști în timp ce transporta 10 kilograme de Canabis. Și în cazul acestuia, polițiștii au descoperit că aducea din Spania, în colete, substanțele interzise. Acestea urmau să ajungă în școlile și facultățile din județele Suceava, Botoșani și Iași. 
Poliție / Foto: Inquam Photos
Mister total în cazul doctoriței găsite inconștiente într-o pădure din Bragadiru. Ce ipoteză este luată în calcul
Mister total în jurul femeii de 43 de ani găsită inconștientă într-o pădure lângă Capitală, la 500 de metri de mașina pe care o abandonase. Femeia lovise cu autoturismul mai mulți stâlpi de delimitare înainte de-a se opri la marginea drumului forestier. Potrivit primelor date, aceasta ar fi înghițit mai multe pastile înainte să fie găsită de oamenii legii după 9 ore de la anunțul dispariției dat de familie. 
Horoscopul zilei, vineri, 1 martie 2024
Horoscopul zilei, vineri, 1 martie 2024. Conflict cu scântei între pasiune și spiritul practic. Trei zodii sunt răsfățate de astre
Astrologii prevăd o serie de oportunități promițătoare în horoscopul zilei de vineri, 1 martie 2024. Cu începutul primăverii, astrele se aliniază într-un mod favorabil, cu o sextilă intrigantă între Soare în Pești și Jupiter în Taur. Această configurație astrală aduce cu sine un val de entuziasm și optimism pentru ceea ce urmează să vină, sugerând că ziua de mâine poate fi plină de surprize plăcute și oportunități de creștere și dezvoltare personală.
Salvamontiștii din Neamț. Foto: Facebook
Salvamontiștii din Neamț, eforturi supraomenești pentru a scoate 4 oameni blocați în gheață și zăpadă pe munte
Salvamontiştii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Neamţ au fost alertaţi joi seară pentru a interveni într-o misiune de recuperare a patru persoane care au rămas blocate pe munte. Situaţia este extrem de dificilă deoarece zona în care se află persoanele este extrem de accidentată și abruptă, acoperită cu strat de gheață și zăpadă. Echipa de salvamontişti se confruntă cu provocări majore în ceea ce privește accesul la locul incidentului și siguranța atât a celor blocați, cât și a membrilor echipei de intervenție.
România este una dintre țările europene cu un număr mare de rable
Uniunea Europeană a pus gând rău proprietarilor de automobile vechi. Ce prevăd noile reglementări?
Uniunea Europeană pregătește un set de noi reglementări pentru reducerea emisiilor de carbon care-i va lovi în plin pe proprietarii de autoturisme vechi. Potrivit noului regulament, care așteaptă aprobarea Parlamentului European și a Consiliului, introduce noțiunea de „vehicul rezidual”, se propune ca limita de vârstă pentru încadrarea în această categorie să fie de 15 ani.
Tatăl femeii a fost cel care a dat alarma
Caz șocant în Ilfov. O doctoriță dispărută de acasă, găsit în stare gravă pe câmp. Mașina ei a lovit mai mulți stâlpi
O femeie de 43 de ani, medic de profesia, din județul Ilfov, a fost găsită inconștiență într-o pădure, în mașină, după ce a dispărut de acasă. Tatăl este cel care a dat alarma. Polițiștii au căutat-o ore în șir și din primele verificări, se pare că femeia ar fi lovit mai mulți stâlpi de pe marginea drumului. Acum, aceasta se află în stare gravă la spital. 
Horoscopul săptămânii 4 - 10 martie
Horoscopul săptămânii 4 - 10 martie. Astrele dau curaj pe drumul transformării. Patru zodii își vor descoperi puteri de care habar nu aveau
Horoscopul pentru săptămâna 4 - 10 martie aduce influențele puternice ale Soarelui în Pești, care continuă să sensibilizeze și să aducă schimbări în viețile tuturor. Energia astrală din această perioadă va intensifica trăirile și emoțiile zodiilor, pregătind terenul pentru evenimente și schimbări importante în plan personal și profesional. Astrele vor juca un rol esențial în ghidarea fiecărei zodii pe drumul către echilibru și împlinire, oferindu-le posibilitatea de a-și descoperi și valorifica potențialul interior.