Articolele din categoria ACTUAL:

Anca Alexandrescu cofirmă faptul că scenariul Cîrstoiu a pornit din PSD Exclusiv
Anca Alexandrescu aruncă bomba. Rareș Bogdan și Nicolae Ciucă mi-au spus că varianta Cîrstoiu nu vine din PNL. Ciolacu ar fi vorbit cu medicul ortodoped
Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel, lansează o informație care zguduie din temelii scena politică. Jurnalista s-a întâlnit pe aeroport cu liderul PNL Nicolae Ciucă și cu prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, iar aceștia i-au confirmat faptul că propunerea ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul comun la primăria Capitalei n-a fost discutată în PNL, ci ar fi venit de la PSD.
Autoritățile prahovene, păcălite de urs! Oamenii sunt terorizați: cum fentează noul "Rambo" capcanele / Captură video
Autoritățile prahovene, păcălite de urs! Oamenii sunt terorizați: cum fentează noul "Rambo" capcanele
De mai bine de trei zile, autoritățile din Ploiești caută ursul care terorizează orașul. Primarul a ieșit la vânătoare pe străzi împreună cu jandarmii, însă fără succes. Ursul nu a fost capturat nici până la această oră. Situația le aduce aminte localnicilor de "Rambo", ursul devenit personaj de legendă urbană, după ce a reușit să păcălească autoritățile timp de o lună. 
Blocaj în administrație: angajații din primării ies în stradă / Foto: Arhivă Inquam Photos
Blocaj în administrație: angajații din primării ies în stradă. Haos în domenii-cheie. Sindicaliștii din comerț, protest în fața Ministerului Muncii
Un nou val de proteste blochează țara! De astăzi, angajații din primării reiau protestele și intră în grevă japoneză și grevă de avertisment din cauza salariilor. Sindicaliștii spun că, de ani de zile, veniturile în administrație nu au mai fost majorate și amenință cu o grevă generală care ar putea bloca alegerile din iunie. Și angajații din comerț ies în stradă azi în fața Ministerului Muncii, din cauza nivelului de salarizare. 
Otrava de la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele românești
Otrava de la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele românești. Avertisment ANSVSA
Nu știm ce mâncăm și riscăm să ne îmbolnăvim din cauza produselor pe care le consumăm zilnic. Foarte multe dintre produsele care ajung pe mesele românilor sunt, de fapt, otrăvuri. Inspectorii de la ANSVSA au retras în ultimii ani sute de alimente de pe rafturile magazinelor după ce au descoperit substanțe periculoase. Înghețata, dulciurile, deserturile, dar și legumele, fructele sau carnea sunt printre produsele retrase cel mai des. 
George Simion
Premierul Ciolacu, despre interdicţia lui George Simion de a intra în Republica Moldova: Am văzut documentele secrete, sunt decizii întemeiate
Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, referitor la interdicţia liderului AUR George Simion de a intra în Republica Moldova şi Ucraina, că a primit documentele care au stat la baza deciziilor luate de cele două ţări. „Este o decizie administrativă întemeiată” a subliniat liderul PSD care a adăugat că „documentele au un regim secret, nu pot să divulg lucruri pe care nu am voie să le vorbesc. Doar statul căruia îi aparţin le poate face publice”.