Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Ciolacu i-a întâmpinat la aeroport pe românii repatriați din Liban: „România nu-și abandonează cetățenii!”
Marcel Ciolacu i-a întâmpinat la aeroport pe românii repatriați din Liban: „România nu-și abandonează cetățenii!”
Astăzi, aproape 70 de români, inclusiv copii, femei, bătrâni și persoane cu probleme medicale grave, au fost repatriați din Liban, în contextul escaladării tensiunilor din regiune. Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a fost prezent la aeroport pentru a-i întâmpina și pentru a sublinia angajamentul guvernului de a asigura protecția cetățenilor săi, indiferent de circumstanțe.
ALERTĂ la un liceu din Capitală. Unitatea școlară a fost evacuată după ce elevii au început să se simtă rău
ALERTĂ la un liceu din Capitală. Unitatea școlară a fost evacuată după ce elevii au început să se simtă rău
Un liceu din București a fost evacuat de urgență astăzi, după ce mai mulți elevi au început să acuze simptome de intoxicație cu o substanță iritantă. Potrivit pompierilor, se suspectează că elevii ar fi fost expuși la spray lacrimogen. Incidentul a avut loc la Colegiul Național "Mihai Viteazul", iar echipele de intervenție au acționat rapid pentru a preveni eventuale complicații.
Lucian Romașcanu a fost invitatul Anei Maria Păcuraru la realitatea.net
TU DECIZI! Lucian Romașcanu mizează pe Marcel Ciolacu. “Cred cu tărie că avem prima șansă în a da președintele României”
Senatorul Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, este convins că Marcel Ciolacu are prima șansă de a câștiga alegerile prezidențiale. Invitat, joi, la Realitatea.NET, în emisiunea "TU DECIZI!", într-un interviu 1-1 cu jurnalista Ana Maria Păcuraru, Romașcanu a vorbit despre felul în care actualul lider social democrat a relansat partidul, după perioada Dăncilă și a știut să-și atragă de partea sa cele mai autoritare voci din PSD.
Instituțiile bancare internaționale au atras atenția asupra problemei deficitului bugetar
Ministerul Finanţelor a împrumutat încă 1,4 miliarde de lei. Sumele necesare acoperiri deficitului cresc de la o lună la alta
Ministerul Finanțelor a împrumutat, joi, peste 1,420 miliarde de lei de la bănci, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României. Pentru întreaga lună sunt programate împrumuturi a căror sumă depășește valoarea din septembrie cu peste o jumătate de miliard de lei. Banii urmează să finanţeze datoria publică şi deficitul bugetului de stat