Articolele din categoria ACTUAL:

Anchetă uriașă la o primărie din Vălcea: edilul şi contabilul-şef, plasați sub control judiciar într-un dosar de corupţie/ Captură video
Anchetă uriașă la o primărie din Vâlcea: edilul şi contabilul-şef, plasați sub control judiciar într-un dosar de corupţie
Primarul şi contabilul-şef al Primăriei Brezoi, judeţul Vâlcea, sunt cercetaţi sub control judiciar pentru abuz în serviciu în formă continuată, angajarea a cheltuielilor cu depăşirea bugetelor aprobate şi spălare de bani. În dosar sunt anchetaţi şi trei administratori de firme, pentru complicitate la aceste infracţiuni. Cei doi angajaţi ai primăriei ar fi întocmit cereri pentru solicitarea de sume defalcate din TVA, cu ajutorul unuia dintre administratori, obţinând ilegal aproximativ 600.000 de lei, bani de la buget. 
Sebastian Burduja
Prețul energiei din România, cel mai mare de pe continent. Explicația ministrului Sebastian Burduja, la Realitatea PLUS
România este în mijlocul unei revoluții energetice. Într-o intervenție exclusivă la Realitatea PLUS, Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a susținut că țara noastră face apel la Bruxelles pentru energie mai ieftină. Totul în condițiile în care, în România, Grecia și Bulgaria, curentul a ajuns cel mai scump de pe continent. În plus, acesta a declarat că prețurile la energie vor rămâne plafonate, cel puțin până în luna martie anul viitor. 
Miron Cozma în costum de rocker (sursă: Kanal D)
Miron Cozma și rock-ul românesc! Cele mai mari formații, plătite de fostul lider al minerilor pentru concerte pe stadioane
Miron Cozma, fost lider al minerilor și unul dintre cele mai controversate personaje din România postcomunistă, a avut o relație interesantă cu lumea muzicii rock. Cel poreclit "luceafărul huilei" a afirmat de mai multe ori că organiza discoteci în anii `70 sau că este "rocker", dar de multe ori declarațiile sale au fost privite ca simple modalități de a atrage atenția. Liderul formații Altar, Teo Peter Jr. fiul regretatului Teo Peter de la Compact, a confirmat însă interesul și legăturile lui Cozma cu scena rock din România. Muzicianul a povestit cum, atunci când era pe culmele gloriei sindicalele, la mijlocul anilor `90, Cozma organiza concerte mamut la care invita cele mai mari nume ale genului.
Cele mai întâlnite 3 simptome ale cancerului de colon la tineri: semnele unei urgențe medicale!
Cele mai întâlnite 3 simptome ale cancerului de colon la tineri: semnele unei urgențe medicale!
Cazurile de cancer de colon la tineri au crescut constant, în ultimele trei decenii. Statisticile internaționale arată că 20% dintre cazurile de cancer colorectal au fost diagnosticate la persoane mai tinere de 55 de ani, în creștere față de 11% în 1995. Acest lucru este îngrijorător, mai ales că mulți tineri sunt diagnosticați în stadii avansate, ceea ce face boala mai greu de tratat și vindecat.
Top 5 cele mai valoroase monede vechi românești: Comori ale trecutului care pot valora peste 10.000 de euro
Top 5 cele mai valoroase monede vechi românești: Comori ale trecutului care pot valora peste 10.000 de euro
Monedele vechi românești au devenit obiecte de mare valoare pentru colecționari și investitori, fiind adevărate comori. Valoarea acestora a crescut semnificativ în ultimii ani, atât datorită rarității lor, cât și interesului tot mai mare pentru obiectele istorice. O evaluare corectă a acestor monede poate dezvălui surprize financiare deosebit de plăcute. Iată un top 5 al celor mai valoroase monede vechi românești și cât valorează ele pe piața internațională.
Ancheta româncei omorâte în Italia. Concluzia legiștilor: CRIMA a fost comisă cu o furie inumană. Detalii înfiorătoare/ Captură video
Ancheta româncei omorâte în Italia. Concluzia legiștilor: CRIMA a fost comisă cu o FURIE INUMANĂ. Detalii înfiorătoare
Explodează ancheta româncei omorâte de un adolescent italian. Medicii legiști au stabilit că băiatul a acționat cu o furie inumană. Anchetatorii italieni au reuşit să reconstituie întreaga dinamică a crimei care a îngrozit Italia. Tânărul de 17 ani și femeia de 42 de ani au întreținut relații sexuale, iar la scurt timp adolescentul a avut o criză de furie și a omorât-o. Acesta a trimis în continuare mesaje apropiaților victimei pentru a acoperi fapta oribilă. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional!