Articolele din categoria ACTUAL:

Şoferul de TIR, reținut după ce a accidentat mortal un bărbat și a fugit de la locul accidentului / Foto: Inquam Photos
Şoferul de TIR, reținut după ce a accidentat mortal un bărbat și a fugit de la locul accidentului. Acesta era băut și posibl drogat
Un şofer în vârstă de 36 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a accidentat mortal un bărbat, în Portul Constanţa, în urma unui conflict. Din primele informații, victima se aşezase în faţa vehiculului pentru a împiedica înaintarea acestuia. Conducătorul auto a fugit de la locul faptei şi a fost prins în apropiere de Eforie. El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, şoferul a fost testat şi pentru consum de substanţe interzise şi au existat indicii legate de prezenţa substanţelor psihoactive.
Partea bulgară susține că a fost un gest de autoapărare
Răsturnare de situație în cazul românului împușcat în cap de polițiștii bulgari, pe Dunăre. Ce s-a întâmplat, de fapt? - SURSE
Răsturnare de situație în cazul românului împușcat în cap de polițiștii bulgari, la granița dunăreană a celor două țări. Incidentul nu a fost motivat de o presupusă încercare de a stopa trecerea frauduloasă a frontierei, ci de faptul că bărbatul, care fura lemne, i-ar fi atacat pe polițiștii bulgari, potrivit unor surse citate de Realitatea Plus.
Ponta este consilier onorific al lui Ciolacu, dar îi dă sfaturi de la televizor
Ponta îl sfătuiește pe Ciolacu să nu candideze la președinție: Să fie mai deștept decât mine sau Năstase. Ce spune despre șansele lui Geoană?
"Ciolacu să fie mai deștept decât mine sau Năstase!" Este mesajul transmis lui Marcel Ciolacu de Victor Ponta, consilierul său onorific, prin intermediul presei. Ponta se teme că liderul social-democrat nu va avea succes în turul 2 al prezidențialelor, pentru că este posibil ca românii să refuze să voteze PSD în turul doi, indiferent de candidat.
Surse: TELEFOANELE medicilor de la Spitalul Pantelimon, VERIFICATE de anchetatori: ce caută procurorii. Ancheta capătă noi proporții
Surse: TELEFOANELE medicilor de la Spitalul Pantelimon, VERIFICATE de anchetatori: ce caută procurorii. Ancheta capătă noi proporții
Descinderi în forță la Spitalul Pantelimon din Capitală. Polițiștii criminaliști au confiscat telefoanele tuturor medicilor de la ATI și au stat de vorbă cu asistenții din spital. Ancheta în cazul celor două doctorițe acuzate de omor cu premeditare după ce ar fi provocat moartea unui pacient de 54 de ani după scăderea dozei de noradrenalină continuă. 
O propunere legislativă ar urma să le ofere un nou avantaj financiar la pensie
Aleșii pregătesc un cadou de milioane pentru directorii din companiile de stat. Lege specială pentru pensii uriașe
O propunere legislativă, care a trecut deja de Senat, urmărește modificarea legii, astfel încât directorii și administratorii companiilor, care sunt numiți pe baza unui contract de mandat, să beneficieze de vechime în muncă la calcularea pensiilor. Altfel spus, ca activitatea desfășurată în baza unui contract de mandat să fie contabilizată ca vechime în muncă, chiar daca acești directori sunt delegați pentru o perioada limitată de timp, potrivit Realitatea Plus.
Vreme cu aspect de primăvară până la final de octombrie. Ce SCHIMBĂRI va aduce începutul lunii noiembrie, conform ANM/ Profimedia
Vreme cu aspect de primăvară până la final de octombrie. Ce SCHIMBĂRI va aduce începutul lunii noiembrie, conform ANM
Vremea își va menține aspectul de primăvară și în perioada următoarea, cu temperaturi medii peste cele normale pentru această perioadă din an, spun meteorologii, potrivit estimărilor pentru următoarele patru săptămâni, respectiv pentru perioada 7 octombrie - 4 noiembrie 2024. Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice perioadei abia la finalul lunii octombrie și începutul lui noiembrie, pe întreg teritoriul țării. Tot atunci putem vorbim despre o normalizare a cantităților de precipitații, în toate regiunile, anunță ANM.
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, cere suspendarea importurilor de ouă și pui din Ucraina
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, cere suspendarea importurilor de ouă și pui din Ucraina
Ministrul Agriculturii Florin Barbu intervine de urgență și interzice importurile din est după revolta uriașă din rândul fermierilor români! Aceștia ar putea ajunge în faliment din cauza alimentelor aduse din Ucraina, precum puiul sau ouăle. Producătorii spun că nu au cum să concureze cu prețurile mici de import și asta pentru că un ou venit din țara aflată în război se vinde și cu 55 de bani.
Cum să-ți modelezi sprâncenele în funcție de forma feței. Toate femeile trebuie să știe asta
Cum să-ți modelezi sprâncenele în funcție de forma feței. Toate femeile trebuie să știe asta
Fiecare trasatura joaca un rol foarte important in armonia generala a aspectului fetei. De multe ori, chiar si lucruri care pot parea minore, precum forma sprancenelor, pot face diferenta. Pentru a arata mai tanara sau pentru a obtine un echilibru perfect al trasaturilor faciale, ar trebui sa faci o alegere care sa se potriveasca. Iată cum să-ți modelezi sprâncenele în funcție de forma feței. Toate femeile trebuie să știe asta.