Articolele din categoria ACTUAL:

Care este, de fapt, durata de viață a anvelopelor
Care este, de fapt, durata de viață a anvelopelor. Sfaturile mecanicilor pentru a le păstra în stare bună cât mai mult timp
Anvelopele sunt un element esential al unui vehicul, însă puțini știu că durata de viață a acestora este limitată și poate fi afectată de multe factori, inclusiv modul în care sunt folosite și condițiile în care sunt întreținute. De fapt, anvelopele se pot uza chiar dacă nu sunt folosite deloc, dar cum se calculează durata de viață a acestora și ce sfaturi ar trebui să urmăm pentru a le păstra în stare bună cât mai mult timp?
Cât te costă să-ți cânte Irina Loghin la petrecere în 2024
Cât te costă să-ți cânte Irina Loghin la petrecere în 2024. Regina muzicii populare încă dă curs evenimentelor private și sărbătorilor locale
Irina Loghin, cunoscută și iubită de publicul larg pentru vocea ei puternică, continuă să fie o parte integrantă a scenei muzicale românești. Cu o carieră îndelungată, Irina Loghin a reușit să transmită mesajul muzicii populare românești în toate colțurile țării și chiar și în străinătate. Acesta este unul dintre motivele pentru care ea este tot mai căutată la evenimentele private și sărbătorile locale.
Virusul H5N1 al gripei aviare este privit ca o potențială amenințare pandemică
Se pregătește un nou tip de vaccin în Europa și SUA. Cine va fi obligat să urmeze tratamentul?
Statele Unite ale Americii și ţările europene iau măsuri pentru a achiziționa sau produce vaccinuri împotriva virusului gripei aviare H5N1. Tratamentul ar putea fi utilizat la protejarea lucrătorilor expuși riscului de infecţie din sectoare precum creșterea păsărilor şi lactatelor, pe fondul avertismentelor că anumite mutații ale virusului aviar pot deveni la fel de periculoase precum coronavirusurile.
Victor Ponta a fost la un moment dat în relații cordiale cu Florian Coldea
Ponta a explodat, după ce a auzit ce a spus Băsescu despre Coldea: "Băsescu minte, ca de obicei!"
Victor Ponta a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre mafia din jurul lui Florian Coldea, cu care spune că s-a văzut de zeci de ori! Fostul premier al României crede că principalul vinovat pentru ascensiunea generalului este nimeni altul decât Traian Băsescu, cel care ar fi controlat serviciile în timpul mandatului. "Băsescu este mincinos", spune Ponta, după ce fostul șef de stat s-a dezis fără nicio remușcare de Coldea și Kovesi. În plus, întrebat despre dosarele care i s-au deschis în timpul mandatului, Ponta nu a vrut să confirme dacă în spatele lor se afla Coldea. 
Topul țărilor cu cei mai mulți bețivi în 2024
Topul țărilor cu cei mai mulți bețivi în 2024. România se află în top 10, iar vecinii de la Est sunt pe podium
După compilarea mai multor studii și rapoarte, site-urile de specialitate au publicat clasamentul mondial al țărilor unde se consumă cel mai mult alcool, iar rezultatele sunt necruțătoare: Țara noastră se află printre cele unde alcoolul este consumat în cantități mari, ocupând un loc „respectabil” în top 10. Dar, surprinzător pentru mulți, vecinii noștri de la Est au reușit să se poziționeze chiar pe podium, ocupând locul doi în clasament.
7 boli pe care le poți lua de la animalul tău de companie
7 boli pe care le poți lua de la animalul tău de companie. La ce trebuie să fii atent și cum poți să previi infectarea
Viața fără animale ar fi extrem de plictisitoare și de tristă. Dacă ai și tu un animal de companie, atunci cu siguranță îmi vei da dreptate. Prietenul tău blănos te face să zâmbești chiar și atunci când ești supărat, bolnav sau ai probleme. Fie că este vorba de pisica blocată într-o cutie sau de zâmbetul larg al câinelui care te așteaptă atunci când ajungi acasă, animalele ne fac viața mai frumoasă!