Articolele din categoria ACTUAL:

Creanga uriașă s-a prăbușit pe una dintre aleile circulate ale Parcului Bazilescu
Tânără internată în stare gravă, după ce a fost lovită de o creangă ruptă, într-un parc administrat de Clotilde Armand
Caz șocant în parcul Bazilescu din sectorul condus de primărița Clotilde Armand. O tânără a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovită de o creangă ruptă dintr-un copac. Prietenul femeii a fost și el lovit. Victima este internată la terapie intensivă și urmează să fie operată, potrivit Realitatea Plus. Accidentul putea avea urmări mult mai grave, aleea unde a căzut creanga fiind una pe care copiii obișnuiesc să se joace sau să se plimbe cu biciclete și trotinete. 
Imagine aeriană a râului Kotok (Image credit: Ken Hill/National Park Service)
Râurile au devenit portocalii și acide precum oțetul. Dezastrul natural care amintește de Apocalipsa
Râurile din Alaska au căpătat o culoare portocaliu strălucitor, iar aciditatea lor este deja la nivelul unei soluții de oțet. Acestea sunt primele efecte ale topirii solului veșnic înghețat (permafrost), sub efectul încălzirii ce afectează zonele limitrofe polilor. Culoarea apelor este atât de stridentă, încât traseul acestora poate fi observat din spațiu. Oamenii de știință avertizează că este doar începutul și că problemele se pot agrava in viitor.
Nemții au ajuns să bea cafea pe datorie. Foto: Profimedia
Nemții au ajuns să bea cafea pe datorie: "Pensiile sunt o bătaie de joc, toate s-au scumpit" - dezvăluirile unei românce din Germania
În contrast cu imaginea de putere economică solidă și stabilitate pe care Germania o prezintă la nivel global, realitatea de zi cu zi pentru mulți dintre locuitorii acestei țări este departe de a fi ideală. Deși este adesea percepută ca un model de stabilitate, Germania ascunde o realitate mai complexă, în care mulți locuitori se confruntă cu dificultăți financiare și stresuri zilnice.
Ascensiunea lui Coldea
Ascensiunea lui Coldea. Cum a ajuns „Dumnezeul interceptărilor și al dosarelor comandate” la doar 34 de ani. Cine l-a propulsat
De la ofițer antitero, la cârma serviciilor secrete și până la porecla... „Dumnezeul interceptărilor și al dosarelor comandate”. Ascensiunea generalului negru, Florian Coldea a fost rapidă și i-a consolidat rapid aura de atotputernic. Pus peste noapte la șefie de Traian Băsescu, după episodul jurnaliștilor români răpiți în Irak, Coldea a fost acuzat că și-a extins treptat influența în toate instituțiile de forță ale României.
Horoscop special: Jupiter a intrat în Gemeni și aduce reușită și bani zodiilor norocoase
Horoscop special: Jupiter a intrat în Gemeni și aduce reușită și bani zodiilor norocoase. Cine va fi în al nouălea cer până în 9 iunie 2025
În prezent, odată cu intrarea lui Jupiter în Gemeni, ne bucurăm de energii pozitive și inspirații care oferă ocazia de a schimba cursul și de a ajunge la un nivel mai înalt de realizări. Cei care se află într-un moment de cotitură în viață, cu necesitatea de a lua decizii importante și de a face pași îndrăzneți, vor fi cei mai beneficiari de această perioadă.