Articolele din categoria ACTUAL:

Copiii erau puși să facă munci care le depășeau cu mult capacitățile fizice
Copii săraci, bătuți și exploatați ca sclavi, la o fundație religioasă din Botoșani. 2 suspecți au fost reținuți, alți 3 sunt cercetați
Caz șocant descoperit la Botoșani. 5 minori au fost exploatați timp de 2 ani prin muncă, puși să stea ore în șir în genunchi și bătuți, la o fundație baptistă. Victimele erau obligate de câteva ori pe săptămână să ia parte la acțiuni religioase. Două persoane au fost reținute, iar alte 3 au fost plasate sub control judiciar. 
Donald Trump șochează din nou. Foto: Profimedia
Donald Trump șochează din nou: A ameninţat că va opri ajutorul pentru Ucraina dacă va câştiga alegerile și l-a numit pe Zelenski „agent de vânzări”
Fostul preşedinte republican al SUA, Donald Trump, care urmăreşte realegerea în această funcţie, l-a descris pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski drept "cel mai bun agent de vânzări" din rândul politicienilor şi a sugerat că, dacă în noiembrie câştigă alegerile, ar putea sista ajutorul american substanţial pe care preşedintele ucrainean l-a obţinut din partea preşedintelui democrat al SUA, Joe Biden, relatează publicaţia Kiev Independent.
Adevărul despre cât trebuie să ai salariul pentru a face un credit de 50.000 de euro
Adevărul despre cât trebuie să ai salariul pentru a face un credit de 50.000 de euro. Cât ar trebui să plătești lunar, în funcție de bancă
Pentru mulți dintre noi, creditul este o soluție necesară pentru a achiziționa o proprietate, a face o investiție sau a acoperi o lipsă financiară. Însă, pentru a evita să rămânem în incapacitate de plată este important să ne pregătim un plan financiar solid. Una dintre cele mai importante aspecte înainte de a lua un credit este să știm cât trebuie să primim ca salariu pentru a plăti înapoi suma împrumutată. 
Horoscopul banilor pentru săptămâna 17-23 iunie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 17-23 iunie. Patru zodii sunt ajutate de astre să scoată bani și din piatră seacă
Săptămâna aceasta, banii și resurse financiare vor ocupa un loc important în viețile zodiilor. Astrele le sfătuiesc să se asigure că au un plan clar pentru a-și gestiona încasările și cheltuielile, astfel încât să nu rămână loc pentru îngrijorare. Această săptămână este potrivită pentru a face planuri pe termen lung și a lua decizii importante legate de viitorul economic.
Laura Codruța Kovesi / Foto: Inquam Photos
Adevărul din spatele numirii Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA. Dorin Cocoș: Ponta era convins că ne va băga la pușcărie
Dezvăluire bombă despre numirea Laurei Codruța Kovesi în fruntea DNA! Dorin Cocoș a povestit în exclusivitate la Realitatea PLUS despre seara în care s-a dus cu Elena Udrea cu plicul cu numirea lui Kovesi, acasă la Victor Ponta. Șocant este că Ponta i-a spus atunci lui Dorin Cocoș faptul că numirea acesteia la șefia DNA ar însemna condamnarea acestora mai târziu, spune miliardarul.
Un grup de 13 asiatici, veniți în România pentru a se angaja, INTERZIȘI în Europa pentru 5 ani. Carre este motivul / Captură video
Un grup de 13 asiatici, veniți în România pentru a se angaja, INTERZIȘI în Europa pentru 5 ani. Care este motivul
Visau la o viață mai bună, dar au fost nevoiți să se întoarcă de unde au venit. Este povestea halucinantă a 13 cetățeni străini, care au fost interziși în UE pentru o perioadă de 5 ani, după ce au fost prinşi în timp ce încercau să iasă ilegal din ţară. Grupul format din 13 bărbați se afla legal în țara noastră. Inițial, aceștia au venit în România pentru a se angaja.