Articolele din categoria ACTUAL:

Edilul nu a explicat legăturile sale cu oameni de afaceri din domeniul imobiliar
Legăturile lui Nicușor Dan cu omul lui Coldea. Cine sunt rechinii imobiliari din jurul actualului primar general?
Legăturile lui Nicușor Dan cu Florian Coldea sunt din ce în ce mai vizibile. Jurnaliștii de investigație au scris că actualul primar al Capitalei s-ar fi văzut în octombrie 2019 cu fostul general al SRI și cu omul de afaceri Petre Badea. În cadrul întâlnirii, Florian Coldea i-ar fi garantat sprijinul lui Nicușor Dan în campania electorală din 2020, dar și o influență mai mare în USR. Afaceristul Petre Badea, cel care deține Aedificia Carpați, ar fi cel care l-ar fi sprijinit financiar pe Nicușor Dan în campaniile electorale din 2012, 2016 și 2020, potrivit Realitatea Plus.
Rezultatele parțiale reprezintă centralizarea voturilor exprimate până la ora 20:00
ALEGERI LOCALE 2024 - PSD și PNL, cele mai multe fotolii de președinți de CJ și în consiliile locale. AUR ocupă locul trei (rezultate parțiale ora 20:00)
PSD a obţinut 36,95% dintre mandatele de preşedinţi de Consilii Judeţene, în urma alegerilor din 9 iunie, arată datelor transmise, luni seară, de Biroul Electoral Central (BEC). PNL a obţinut 29,49%, iar AUR - 9,91%. Tot PSD a obținut și cele mai multe mandate de consilieri locali - 32,78%, PNL a obţinut 26,68%,  în urma alegerilor din 9 iunie, arată datelor transmise, luni seară, de Biroul Electoral Central (BEC). Clasamtnul este identic și pentru consiliile locale.
Centralizarea rezultatelor alegerilor pentru primării publicată luni, 17 iunie
ALEGERI LOCALE 2024 – Primari: PSD - 34,94%, PNL - 29,75%, AUR - 6,36%. Ce alte formațiuni au mai câștigat mandate? (rezultate parţiale ora 20:00)
ALEGERI LOCALE 2024 – Primari: PSD - 34,94%, PNL - 29,75%, AUR - 6,36%, Alianţa Dreapta Unită - 5,77%, Alianţa PSD-PNL - 5,36%, UDMR - 4,40%, potrivit centralizării voturilor exercitate până la ora 20.00. Rezultatele transmise, luni seară, de BEC, privind alegerea primarilor, sunt obţinute după centralizarea, la nivel naţional, a 3.182 dintre cele 3.186 de circumscripţii electorale.
Cum vede biserica a doua căsătorie
Cum vede biserica a doua căsătorie? Ce nu va rosti preotul la slujbă în cazul celor care se recăsătoresc
În mod tradițional, căsătoria în fața lui Dumnezeu este o legătură încheiată pe viață, în cadrul căreia îi jurăm iubire veșnică unei singure persoane. Din păcate, în zilele noastre, nu toate căsătoriile sunt menite să dureze până la finalul zilelor, iar unii soți aleg să divorțeze din anumite motive. Bineînțeles, mai sunt și cazuri în care unul dintre parteneri rămâne văduv. Legea nu le interzice să se recăsătorească, dar Biserica oare ce spune?
Un nou caz Bodnariu explodează în Suedia: Statul a luat două fete dintr-o familie de români. Părinții disperați cer ajutorul autorităților române
Un nou caz Bodnariu explodează în Suedia: Statul a luat două fete dintr-o familie de români. Părinții disperați cer ajutorul autorităților române
Într-un gest care a stârnit indignare și îngrijorare în rândul comunității românești din Suedia, două fete aparținând unei familii de români stabilită în această țară au fost preluate în mod abuziv de către autoritățile suedeze. Această tragedie a dus la disperarea părinților, care au apelat la ajutorul autorităților române iar senatorul Titus Corlățean a adus situația în atenția publicului.
Încă un mit demontat de Mihaela Bilic
Încă un mit demontat de Mihaela Bilic: Apa băută în timpul meselor nu îngrașă ci, dimpotrivă, ajută la slăbit
În lumea miturilor despre sănătate și nutriție unul dintre cele mai comune este acela că băutul de apă în timpul mesei poate fi dăunător pentru sănătate și siluetă. Dar, în loc să ne lăsăm influențați de această credință, nutriționista Mihaela Bilic vine cu o verificare adevărului și ne spune dacă această teorie are bază științifică sau este doar un mit.