Articolele din categoria ACTUAL:

3 zodii care dau cei mai multi psihopati
3 zodii care dau cei mai multi psihopati. Simțul moralității le este străin și nu le pasă de victimele colaterale
Există anumite zodii care au fost înzestrate cu o serie de calități remarcabile, dar au fost mai puțin binecuvântate cu un simț al moralității. Aceste zodii se caracterizează prin un instinct de conservare atât de puternic, încât nu le pasă de consecințele negative care pot apărea în calea lor către succes, ignorând "victimele colaterale" care pot fi afectate.
A început sezonul țepelor estivale
A început sezonul țepelor estivale. Cum să te ferești de escrocheriile pe internet și de vacanțele fictive, sfaturi de la Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică
Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC), Poliţia Română şi Asociaţia Română a Băncilor (ARB), prin intermediul proiectului naţional de conştientizare #SigurantaOnline, vin cu o serie de recomandări esenţiale dedicate utilizatorilor din România, pentru a-şi proteja datele personale şi financiare în sezonul estival.
Anunț pentru pensionari. Când primesc adeverința de recalculare a pensiilor
Anunț pentru pensionari. Când primesc adeverința de recalculare a pensiilor
Adeverințele de recalculare a pensiilor, care informează pensionarii despre noile sume pe care le vor primi, vor întârzia cu aproximativ o lună. Astfel, pensionarii vor primi aceste adeverințe după data de 10 iulie, în loc de sfârșitul lunii mai, așa cum fusese inițial anunțat de oficialii Casei de Pensii și Ministerului Muncii. Aceste adeverințe vor conține detalii despre noile pensii care vor fi aplicate începând cu 1 septembrie.
Gușă: PalaDA a început să semene cu PieleaNU
Gușă: PalaDA a început să semene cu PieleaNU, e cu ”Erji, Beji, tot un drac”! Manipularea (și) prin sondaje mincinoase în “România = SECURISTAN”
În an electoral, institutele de sondare și presa capătă importanță și prosperă din nevoia cetățenilor de a fi bine informați despre partidele și candidații din competiție. Cu presa sunteți deja bine lămuriți, prieteni goldiști. Majoritatea entităților mass media au devenit doar niște agenții de PR, ce execută operațiuni de laudatio bine plătite, respectiv demolează contracandidații fără resurse financiare prin acțiuni și mai bine plătite decât adversarii cu bani. Cu institutele de sondare, însă, se petrece altceva, ce nu este atât de vizibil, dar poate avea consecințe chiar mai grave decât ceea ce face presa și v-am descris pe scurt mai devreme.
Descoperire cutremurătoare într-o parcare din România. Cadavrul unei femei a fost găsit într-o remorcă între blocuri
Detalii cutremurătoare despre proxeneţii care au ucis o prostituată și au abandonat-o într-o remorcă. "N-am mai văzut de 25 de ani asemenea sadism" - criminalist
Ies la iveală detalii cutremurătoare despre proxeneții care au ucis o prostituată din Oradea și i-au ascuns apoi trupul într-o valiză și l-au aruncat într-o remorcă. Un criminalist care se ocupă de caz a declarat în presa locală că de 25 de ani nu a mai întâlnit asemenea sadism. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional.
Românii fac față cu greu caniculei. Val de solicitări la Ambulanță în ultimele 24 de ore: care au fost principalele urgențe
Românii fac față cu greu caniculei. Val de solicitări la Ambulanță în ultimele 24 de ore: care au fost principalele urgențe
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a înregistrat, în ultimele 24 de ore, 1.496 de solicitări. Peste 900 dintre persoanele care au apelat la 112, au prezentat urgenţe de "cod roşu" şi "cod galben". Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți, atenționări meteo cod portocaliu de fenomene extreme. Este, astfel, așteptat ca un val de caniculă să cuprindă întreaga țară, temperaturile maxime putând ajunge și până la 37 de grade Celsius. Cele resimțite vor fi cu mult mai mari, însă, atrag atenția meteorologii. 
Raed Arafat / INQUAM Photos / Octav Ganea
Tragediile s-au ținut lanț, Arafat a căzut mereu în picioare. CINE îl apără din umbră: dezvăluiri incendiare
Dezvăluirile lui Dorin Cocoș arată încă o dată cum și de ce funcțiile lui Raed Arafat au fost de neclintit în fața tragediilor care au lovit țara. În urmă cu mai bine de 10 ani, România a fost la un pas să își demită președintele în apărarea lui Raed Arafat. Totul, prin niște proteste organizate, care ar fi avut în spate generalii. Dorin Cocoș susține că Raed Arafat este omul lui Florian Coldea, iar asta l-a ținut în picioare chiar și în fața șefilor de stat. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să îl contacteze pe Raed Arafat, însă acesta nu a răspuns solicitărilor. 
Laura Codruța Kovesi/  Foto/Profimedia
Cine este procurorul care "a uitat" să facă apel în cazul lui Cătălin Hideg. Legăturile nebănuite dintre caracatița coldistă și colaboratorii lui Kovesi de la Bruxelles
Denunțurile depuse zilnic la DNA în cazul caracatiței coldiste ar putea ajunge la Parchetul European, chiar la colaboratorii Laurei Codruța Kovesi. Unul dintre ei este chiar procurorul care a semnat rechizitoriul în cazul denunțătorului Cătălin Hideg, acolo unde mafia condusă de Coldea promitea să intervină. Astfel, procurorul care inițial a cerut 10 ani de pedeapsă nu au mai făcut apel în dosarul lui Hideg după ce instanta a decis să stea doar 4 ani in spatele gratiilor. Hideg a fost acuzat de fraudă cu fonduri europene în valoare de 3 milioane de euro.