Articolele din categoria ACTUAL:

Scandalul DROGURILOR din Albania: Opoziția cere AUDIEREA lui Edi Rama în Parlament, pe 4 iulie. Coldea implicat! / Captură video
Scandalul DROGURILOR din Albania: Opoziția cere AUDIEREA lui Edi Rama în Parlament, pe 4 iulie. Coldea, implicat!
Scandalul drogurilor din Albania, ce îl are în centru pe Florian Coldea, cutremură parlamente întregi! După apariția informațiilor legate de mafia cocainei, opoziția din Albania cere audierea premierului în Parlament pe 4 iulie! Politicienii cer ca premierul Edi Rama să fie obligat să dea explicații oficiale despre relația sa cu fostul număr 2 din serviciile române, și mai exact despre ce tip de consultanță este vorba. 
Comisia Europeană: Măsurile adoptate sunt insuficiente! Lista TAXELOR care ar putea fi introduse de anul viitor
Comisia Europeană: Măsurile adoptate sunt insuficiente! Lista TAXELOR care ar putea fi introduse de anul viitor
Ne așetaptă un val de taxe după alegerile din acest an! Este anunțul sumbru care vine din partea economiștilor! Între timp, Comisia Europeană intervine din nou și cere țării noastre să ia măsuri pentru a reduce cheltuielile și pentru a aduce bani la buget! Totul în condițiile în care gaura din buget crește de la o lună la alta. Deja de la începutul anului s-au adoptat o serie de măsuri dure: creșterea TVA pentru mai multe categorii de produse și servicii.
Alexandra, tânăra ucisă de iubit într-o cameră de hotel din București, condusă pe ultimul drum/ Captură video
Alexandra, tânăra ucisă de iubit într-o cameră de hotel din București, condusă pe ultimul drum. Noi detalii șocante: ce a pățit fata cu 2 zile înainte de a fi ucisă
Alexandra, tânăra de 17 ani ucisă într-o cameră de hotel din Capitală, de iubitul său, a fost condusă, astăzi, pe ultimul drum. Familia, prietenii, dar și vecinii sunt încă în stare de șoc și nu le vină să creadă ce s-a întâmplat. Părinții fetei fac acuzații grave și spun că bărbatul de 24 de ani ar fi bătut-o pe adolescentă cu două zile înainte de dubla tragedie, atunci când i-a spart și telefonul fetei. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional!
Gigi Becali s-a dezlănțuit pe tema Elena Lasconi - președinte
Gigi Becali s-a dezlănțuit pe tema Elena Lasconi - președinte. ”Femeia nu are voie sa stăpânească bărbatul. Cum să stăpânească 10 milioane de bărbați ai României?”
Elena Lasconi a ajuns la șefia USR cu peste 68% din voturile interne și cel mai probabil va reprezenta formațiunea politică în lupta pentru fotoliul prezidențial. Această veste nu a rămas netaxată de Gigi Becali, care, într-o intervenție la Realitatea Plus, a expus argumentele sale conform cărora o femeie nu poate ajunge președintele României. 
Trucul oglinzilor din cabinele de probă ale marilor magazine de fițe
Trucul oglinzilor din cabinele de probă ale marilor magazine de fițe: „Așa ne păcălesc atunci când încercăm hainele”
În lumea fast-food și consumismului, unde totul se împiedică de sloganuri și publicitate, apare o practică general acceptată, dar totuși puțin examinată: trucul oglinzilor din cabinele de probă ale marilor magazine. Un editor de modă a decis sa testeze această practică: a probat haine în cabinele de probă și apoi le-a probat din nou acasă, documentând cu fotografii. Mare i-a fost surpriza când a observat că hainele respective stăteau diferit pe ea.
Marius Budăi îi desființează pe reziștii care critică legea pensiilor
Marius Budăi îi desființează pe reziștii care critică legea pensiilor: ”USR nu a fost în stare să le dea un leu seniorilor cât au fost la guvernare”
Fostul Ministru al Muncii îi desființează pe reziștii care au criticat dur noua lege a pensiilor. Marius Budăi spune că  ”USR nu a fost în stare să le dea un leu seniorilor cât au fost la guvernare”. Deputata USR, Oana Țoiu, a declarat că noua lege a pensiilor va duce la scăderi semnificative ale veniturilor unor pensionari după marea recalculare. 
Horoscop CHINEZESC săptămâna 1-7 iulie 2024
Horoscop CHINEZESC săptămâna 1-7 iulie 2024. Patru zodii au noroc la bani, ajutate de energiile Dragonului de Lemn
Săptămâna 1-7 iulie 2024 se anunță a fi o perioadă care aduce o doză de noroc și prosperitate pentru cei care au nevoie de ea. Energia Dragonului de Lemn, un semn cunoscut pentru abilitatea sa de a aduce schimbare și progres, încearcă să influențeze cursul evenimentelor în domeniul financiar, iar cei care vor ști să folosească aceste energii vor avea doar de câștigat.
Apel de la Poliția Capitalei: Florian Vasile a plecat de acasă de o săptămână și nu s-a mai întors
Apel de la Poliția Capitalei: Florian Vasile a plecat de acasă de o săptămână și nu s-a mai întors. Cei care l-au văzut sunt rugați să sune la 112
Poliția Capitalei lansează un apel urgent la toți cetățenii pentru a ajuta la găsirea unui bărbat care a plecat de acasă de o săptămână și nu s-a mai întors. Familia sa este îngrijorată și solicită ajutorul public pentru a-l găsi pe Florian Vasile, care este considerat dispărut. Oricine are informații despre el este rugat să sune la 112, astfel încât să ajute autoritățile în găsirea lui și revenirea la familia sa cu bucuria de a-l revedea în siguranță.
Copil de 11 ani, lovit cu bestialitate de tatăl prietenului său de joacă
Copil de 11 ani, bătut cu bestialitate de tatăl prietenului său de joacă. Părintele agresor a încercat apoi să cumpere tăcerea familiei victimei
Caz șocant în Călărași. Un copil de 11 ani a fost lovit cu bestialitate de tatăl prietenului său de joacă. Totul s-a întâmplat în urma unui conflict între cei doi baieti, iar bărbatul a intervenit cu pumnii și picioarele asupra copilului. După ce și-a dat seama ce a făcut, agresorul ar fi vrut să cumpere tăcerea familiei victimei cu bani.