Articolele din categoria ACTUAL:

Ce sunt, de fapt, bananele roşii. Fructele bizare cu proprietăți nebănuite
Ce sunt, de fapt, bananele roşii. Fructele bizare cu proprietăți nebănuite
Bananele roșii, cunoscute și sub numele de Red Dacca, sunt originare din Costa Rica. Mai sunt cunoscute și sub numele de banane roșii Claret, cubaneze, jamaicane sau Cavendish. Conținutul galben al bananei este acoperit de o coajă roșie strălucitoare înspre violet. Sunt de obicei mai mici decât cele galbene. Diferențele de gust nu sunt mari, dar muți spun că cele roșii sunt mai gustoase. Aceste banane cresc în Asia și America de Sud.
Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de 4 ore pentru stingerea unui incendiu la o stivă de fân din Cluj. De la ce a pornit focul
Pompierii s-au luptat cu flăcările timp de 4 ore pentru stingerea unui incendiu la o stivă de fân din Cluj. De la ce a pornit focul
Luptă grea cu flăcările pentru pompierii clujeni. Aceștia au acţionat duminică, timp de peste patru ore, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-o gospodărie situată în localitatea Aluniş. Conform primelor informații, focul a cuprins o stivă de fân și a fost provocat, se pare, de o descărcare electrică din liniile de transport a energiei electrice amplasate deasupra locului în care fânul era depozitat.
Miron Mitrea
Miron Mitrea, declarații care dinamitează scandalul DROGURILOR din Albania: Sunt informații și fotografii din 2018-2019. Subiectul a fost trecut la "și altele"
Miron Mitrea a făcut, duminică seara, declarații care dinamitează scandalul drogurilor din Albania, ce îl are în centrul său pe Florian Coldea și pe premierul albanez Edi Rama. Analistul politic spune că informații pe marginea acestui subiect ar exista în media încă din anii 2018-2019, însă "subiectul a fost trecut la <<și altele>>". Potrivit acestuia, la acea vreme ar fi apărut în presa internațională fotografii în care apare și Marina Pandarof, cea supranumită "blonda lui Coldea" și care ar fi, se pare, cea care controlează, de fapt, rețeaua de escorte de lux din Capitală, unde clienți ar fi mai mulți oameni de afaceri influenți, politicieni de rang înalt și chiar miniștri. 
Se extinde SECETA la grâu şi porumb! Canicula lovește masiv în agricultorii români: avertismentul ANM/ Arhivă foto
Se extinde SECETA la grâu şi porumb! Canicula lovește masiv în agricultorii români: avertismentul ANM
Seceta pedologică moderată şi puternică în cultura grâului de toamnă şi porumbului se extinde, în condiţiile în care, sub aspect termic, săptămâna viitoare va predomina o vreme mai caldă decât în mod obişnuit la scara întregii ţări, chiar caniculară în zonele de câmpie, potrivit prognozei agrometeorologice emise de Administraţia Naţională de Meteorologie până pe 5 iulie 2024.
Premierul albanez trebuie să explice legăturile cu Coldea: se anunță AUDIERI BOMBĂ în parlamentul de la Tirana/ Profimedia
Premierul albanez trebuie să explice legăturile cu Coldea: se anunță AUDIERI BOMBĂ în parlamentul de la Tirana
Scandalul drogurilor din Albania, ce îl are în centru pe Florian Coldea, cutremură parlamente întregi! După apariția informațiilor legate de mafia cocainei, opoziția din Albania cere audierea premierului în Parlament pe 4 iulie! Politicienii cer ca premierul Edi Rama să fie obligat să dea explicații oficiale despre relația sa cu fostul număr 2 din serviciile române, și mai exact despre ce tip de consultanță este vorba. 
Cristian Molnar, victimă a inundațiilor din Italia, înmormântat după o lună de la tragedie/ Captură video
Cristian Molnar, victimă a inundațiilor din Italia, înmormântat după o lună de la tragedie. Durere fără margini pentru părinții tânărului de 25 de ani
Dramă fără margini pentru familia lui Cristian Molnar, tânărul mort în inundațiile catastrofale din Italia. După o lună de când și-a pierdut viața alături de cele două prietene ale sale, Cristian Molnar a fost condus pe ultimul drum. Rudele îndoliate ale tânărului în vârstă de 25 de ani au respectat tradițiile și l-au înmormântat pe aceasta în costum de ginere, pentru că tânărul nu apucase să se însoare. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!