Articolele din categoria ACTUAL:

Decizia a fost luată în urma votului majoritar al fermierilor
Sistemul ANTIGRINDINĂ din Prahova, oprit la solicitarea fermierilor. Ministerul Agriculturii a cerut un studiu privind posibile efecte NEGATIVE- DOCUMENT
Ministrul Agriculturii a semnat un ordin privind suspendarea activităților de lansare a rachetelor antigrindină de către Grupul de Combatere Prahova. Măsura a intrat deja în vigoare și este valabilă până când va fi prezentat un studiu de impact asupra efectelor rachetelor antigrindină. Fermierii locali au reclamat în numeroase rânduri faptul că folosirea sistemului ar alunga de fapt precipitațiile.
Telefonul lui Gabriel este închis din momentul dispariției
Tânăr român, dispariție misterioasă la Roma. Poliția îl caută de o săptămână, familia nu are niciun indiciu
Dispariție misterioasă a unui român de 28 de ani. Este căutat de șase zile în Italia, iar familia sa și autoritățile nu au până acum niciun indiciu. Ultima dată a fost văzut într-un terminal al aeroportului Fiumicino, pe 21 iulie. Carabinierii au împânzit orașul în încercarea de a-i da de urmă, dar de atunci, însă, nu mai există nicio informație despre el. 
Nicolae Ciuca si Rares Bogdan (Inquam Photos / Octav Ganea) Exclusiv
Rareș Bogdan e convins că Nicolae Ciucă intră în turul 2 la prezidențiale. Cozmin Gușă, o amenințare pentru Ciolacu, Geoană și Simion - VIDEO
Rareș Bogdan lansează bomba momentului! Vicepreședintele PNL susține fără nicio ezitare că Nicolae Ciucă va ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale împreună cu Marcel Ciolacu. În plus, Rareș Bogdan este convins că analistul politic Cozmin Gușă va lua din electoratul liderului PSD, din cel al lui Mircea Geoană și al lui George Simion. 
Scena care a provocat revoltă la nivel mondial
Biserica Ortodoxă Română, reacție fără echivoc după imaginile revoltătoare de la Jocurile Olimpice: Este de natură DEMONICĂ!
Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe, Adrian Agachi, susține că imaginile cu ”Cina cea de Taină” în care apar transexuali, difuzate în timpul ceremoniei de deschidere de la Jocurile Olimpice, sunt de ”natură demonică”. BOR clasifică aceste imagini drept ”un spectacol grotesc, necurat și profund păcătos, care dorește răsturnarea legilor dumnezeiești”.