Articolele din categoria ACTUAL:

Cum tratăm sensibilitatea dentară. Foto Arhivă
Sensibilitatea dentară și cum o putem trata
Sensibilitatea dentară poate deveni o problemă frustrantă pentru cei care se văd obligați să evite alimentele calde sau reci din cauza disconfortului de care ar putea avea parte. În plus, anumite activități banale de îngrijire, cum ar fi periajul sau folosirea aței dentare, pot provoca dureri ascuțite și temporare în dinți. Din păcate, în unele cazuri există încă din naștere predispoziția spre a dezvolta această problemă, care își poate face apariția la orice vârstă.
Chipsurile din sfeclă rosie, gustarea delicioasă și sănătoasă, numai bune de ronțăit
Chipsurile din sfeclă rosie, gustarea delicioasă și sănătoasă, numai bune de ronțăit când vrei să-ți potolești foamea
Dacă ești în căutarea unei gustări crocante și sănătoase care să îți satisfacă pofta de snack-uri, atunci chipsurile din sfeclă roșie ar putea fi exact ceea ce cauți. Acestea oferă o alternativă delicioasă și mai sănătoasă față de chipsurile clasice din cartofi, fiind o gustare numai bună de ronțăit în timpul pauzei de la serviciu sau în timpul filmului preferat.
Secretul dezvăluit de un barman. Foto: TikTok
Secretul dezvăluit de un barman foarte popular pe internet: ”Nu bea berea la bar dacă vezi asta”
În sezonul estival, berea devine cu ușurință băutura preferată a turiștilor, care caută refugiu în baruri pentru a scăpa de căldura toridă a verii. Însă, dincolo de plăcerea unei beri reci, se ridică o problemă delicată: igiena din multe dintre aceste locații lasă adesea de dorit. Recent, un barman a oferit un avertisment despre condițiile din baruri și a dezvăluit un truc prin care să ne dăm seama că paharul în care a fost turnată berea nu respectă întocmai normele de igienă. 
Ce reprezintă simbolurile P-R-N-D-S-B la cutia automată de la automobile. Foto/Profimedia
Ce înseamnă P-R-N-D-S-B la cutia automată de la automobile
Cei care au condus numai mașini cu transmisie manuală știu că treptele de viteză sunt numerotate cu cifre arabe. Astfel, la autoturisme, selecția se face în ordine consecutivă, de la 1 la 5-6-sau chiar 8. La acestea se adaugă și o literă: R. Ceea ce reprezintă mersul în marșarier, adică cu spatele. În schimb, la o un vehicul cu transmisie automată, toate treptele de viteză sunt notate cu litere. Iar alături de acestea se pot regăsi și unele cifre.
Ciolacu consideră că e firesc ca premierul să ceară explicații unui oficial al Alianței
Ciolacu și-a pierdut răbdarea cu Geoană: "Este deja de NOAPTEA MINȚII! Hai, vă mulțumesc!" - VIDEO
Liderul PSD Marcel Ciolacu pare să-și fi pierdut răbdarea cu Mircea Geoană, mai ales după ultimele declarații ale acestuia. Întrebat cum comentează afirmația secretarului general adjunct al Alianței nord-atlantice că nu este treaba premierului ce face el la NATO, Ciolacu le-a spus jurnaliștilor, vineri, că i se pare de "noaptea minții". Și liderul PNL Nicolae Ciucă l-a pus la punct pe un ton la fel de dur pe Geoană. 
A renunțat la dieta vegană și a trecut la una bazată doar pe hrană de origine animală. Foto: unilad
O femeie care a renunțat la dieta vegană și a trecut la una bazată doar pe hrană de origine animală a dezvăluit schimbările incredibile din corpul ei
Într-o lume în care tendințele alimentare se schimbă rapid, povestea Laurei Sliazaite atrage atenția prin transformarea sa radicală. După ce a urmat o dietă vegană, ea a decis să își reconfigureze complet regimul alimentar, optând pentru o dietă strictă bazată exclusiv pe hrană de origine animală. În urma acestei decizii, Laura a observat schimbări incredibile în corpul său, simțindu-se mai energică și revitalizată ca niciodată. Într-un interviu recent, ea a împărtășit experiența sa personală, susținând că noua sa dietă bazată pe proteine animale și lactate a avut un impact semnificativ asupra stării sale de bine.
Femeie prinsă pe Aeroportul Henri Coandă cu 25.600 de țigarete nedeclarate. Pachetele erau ascunse în bagajul de cală
Femeie prinsă pe Aeroportul Henri Coandă cu 25.600 de țigarete nedeclarate. Pachetele erau ascunse în bagajul de cală
Un incident neașteptat a avut loc pe Aeroportul Henri Coandă, când o femeie în vârstă de 34 de ani, cetățean al Republicii Moldova, a fost prinsă încercând să introducă ilegal în România mii de pachete de țigări. În jurul orei 09:50, femeia a sosit din Istanbul și a ales culoarul destinat persoanelor care nu aveau nimic de declarat, dar a fost surprinsă de autoritățile vamale și polițiștii de frontieră.