Articolele din categoria ACTUAL:

Isaac Newton a prezis când se va sfârși lumea
Isaac Newton a prezis când se va sfârși lumea și data este destul de apropiată
Isaac Newton, cunoscut în principal ca unul dintre cei mai mari savanți ai tuturor timpurilor, nu a fost doar un inovator în domeniul fizicii și matematicii, ci și un gânditor cu preocupări teologice profunde. Printre numeroasele sale studii și cercetări, Newton s-a aventurat în calcule care vizau predicțiile privind sfârșitul lumii. Conform unor interpretări ale scrierilor sale, el a ajuns la concluzia că apocalipsa ar putea avea loc într-un interval surprinzător de apropiat.
Cozmin Gușă crede că fostul lider PSD i-a trădat pe predecesorii săi Geoană și Ponta Exclusiv
Cozmin Gușă, dezvăluiri-bombă despre relația lui Dragnea cu Coldea: A fost pionul statului paralel - VIDEO
Cozmin Gușă a aruncat bomba în exclusivitate la emisiunea Luptă pentru România. Acesta a făcut dezvăluiri fără precedent despre legăturile lui Liviu Dragnea cu mafia coldistă. Analistul politic este de părere că fostul lider al PSD a evoluat ca pion al statului paralel. Cozmin Gușă mai spune că Liviu Dragnea a ajuns să conducă partidul social democrat pentru că i-a trădat pe Victor Ponta și Mircea Geoană, foști lideri ai PSD și ei. 
Brigitte Pastramă. Foto; Facebook
Suma exorbitantă pentru care Brigitte Pastramă își vinde vila din Pipera. „Mă costă întreținerea ei 3000-3300 de lei în fiecare lună”
Brigitte Pastramă a făcut o alegere surprinzătoare în urma unei analize atente a situației sale financiare. După o perioadă de reflecție, aceasta a decis să își vândă vila de lux situată în prestigioasa zonă Pipera, valorificând astfel o oportunitate de a obține o sumă considerabilă. Această hotărâre a fost inspirată de realizarea că, deși imobilul îi aducea un statut social privilegiat, nu îi oferea un venit sustenabil și, în schimb, genera cheltuieli inutile, motiv pentru care Brigitte a ales să își redirecționeze resursele către proiecte mai profitabile.
Influencerița care a aruncat o pungă de mâncare la gunoi și-a explicat gestul
Influencerița care a aruncat o pungă de mâncare la gunoi și-a explicat gestul și îi roagă pe internauți să nu o mai jignească
Influencerița care a aruncat o pungă plină cu alimente a reacționat pentru prima dată după scandal. Sânziana Negru și-a cerut scuze și spune că ”este un gest pripit care nu a fost făcut cu rea intenție”. Sânziana Negru a fost zilele trecute la un festival de muzică și a vrut să promoveze produsele unui cunoscut lanț de magazine. După ce a postat pe retelele de socializare filmarea, iubitul influenceriței a aruncat la cosul de gunoi alimentele. Momentul a fost surprins de un martor, iar imaginile au ajuns pe internet. De aici a inceput un adevărat scandal. 
Mituri sub lupă: Poate aerul condiționat să îți cauzeze răceală
Mituri sub lupă: Chiar poți să răcești de la aerul condiționat? Verdictul unui doctor
În sezonul călduros, aerul condiționat devine un companion esențial pentru a ne menține confortul în interior, dar odată cu apariția lui, apar și întrebările legate de sănătate. Unul dintre cele mai frecvente mituri este acela conform căruia aerul condiționat poate provoca răceli sau diverse afecțiuni respiratorii. În acest context, este important să analizăm veridicitatea acestor afirmații prin prisma expertizei medicale. 
Hideg a demascat aranjamentele mafiei coldiste Exclusiv
Denunțătorul mafiei coldiste scapă de executare silită. Cum au încercat generalii să-l stoarcă de bani pe Cătălin Hideg? - VIDEO
Statul paralel primește o nouă lovitură din partea instanței. Magistrații au decis suspendarea executării silite a omului de afaceri Cătălin Hideg. Echipa statului paralel este disperată în urma extinderii urmăririi penale și a dezvăluirilor Realitatea Plus. Din rețeaua mafiei coldiste fac parte judecători, procurori și persoane influente din sistem. Realitatea Plus a perzentat în exclusivitate documente importante care se află pe masa procurorilor!
Facilitățile ar putea masca o creștere a impozitării
Guvernul pregătește noi deduceri fiscale - SURSE. Ce servicii și-ar putea deconta românii?
Guvernul pregătește noi deduceri fiscale! Potrivit unor surse de la vârful executivului, românii vor putea folosi o parte din impozitul pe venit pe care îl datorează statului pentru a deconta servicii din sănătate sau educație. Măsura vine însă în condițiile în care executivul discută deja despre noi măsuri fiscale care ar lua și mai mulți bani din salariile românilor pentru bugetul de stat.