Articolele din categoria ACTUAL:

Profesorul Dorin Ștefan Adam, de la Universitatea de Arhitectură, acuzat de hărțuire sexuală
Profesorul Dorin Ștefan Adam, de la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu”, acuzat de hărțuire sexuală: se poza dezbrăcat și trimitea imaginile studentelor
După cazul profesorului Alfred Bulai de la SNSPA, un nou scandal de hărțuire sexuală zguduie din temelii mediul universitar din România. De această dată, în centrul acuzațiilor se află Ștefan Adam, un cunoscut arhitect bucureștean, care și predă la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, din Capitală. Profesorul le-ar fi trimis studentelor mesaje și poze cu el dezbrăcat pe rețelele de socializare. Conducerea universității a anunțat suspendarea acestuia din funcție. 
Josette Rizea a devoalat caracatița intereselor uriașe din jurul lui Mircea Geoană Exclusiv
Soția fostului deputat executat de Statul Paralel continuă seria dezvăluirilor FULMINANTE. Cum a fost "lucrat" Cristian Rizea? Adevărul despre bolidul de lux primit de Coldea și milioane strânse în numele lui Geoană - VIDEO/FOTO
Josette Rizea, soția fostului deputat Cristian Rizea, continuă seria dezvăluirilor devastatoare din subteranele statului paralel. În exclusivitate la Culisele Statului Paralel, ea a dezvăluit amploarea caracatiței de interese, care se întindea de la Mircea Geoană și Ionuț Bazac până la generali din servicii și diverși politicieni. Cum și de ce ar fi primit Florian Coldea un bolid de lux și cum s-au vehiculat sume de milioane de euro în numele campaniei lui Mircea Geoană?
Josette Rizea a detonat bomba care poate demola planurile lui Geaonă Exclusiv
Soția lui Rizea îl dinamitează pe Geoană: S-a simțit vulnerabil din cauza dezvăluirilor soțului meu. Cum îl spiona Maior pe Geoană? - VIDEO
Soția fostului deputat executat de Statul Paralel continuă seria dezvăluirilor FULMINANTE din culisele statului paralel. Josette Rizea a dezvăluit de ce se teme Mircea Geoană de dezvăluirile fostului deputat. Soția lui Rizea a relatat și cum George Maior îi cerea acestuia informații despre ce face Mircea Geoană. Aceasta este convinsă că din momentul în care Geoană s-a lansat în campania prezidențială și-a dat seama că dezvăluirile și acuzațiile fostului deputat îi pot afecta demersul.
Alexandru Rafila, avertisment în privința virusului West Nile. Ce va urma în România: „Ne aflăm la debutul sezonului”
Alexandru Rafila, avertisment în privința virusului West Nile. Ce va urma în România: „Ne aflăm la debutul sezonului”
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a oferit clarificări privind situația virusului West Nile în România, subliniind că, deși sunt înregistrate cazuri, nu există motive de alarmă excesivă. Într-un interviu acordat în cadrul unui post TV, Rafila a declarat că, în prezent, există un singur caz confirmat de infectare, ceea ce indică faptul că situația este sub control.
Cacofoniile din limba română care sunt acceptate
Cacofoniile din limba română care sunt acceptate. Ce construcții lingvistice poți folosi la liber, fără a atrage priviri ciudate
Într-o lume atât de complexă cum este cea a limbilor, cuvintele pot crea armonii sau disonanțe, iar limba română nu face nicio excepție. În această aventură lingvistică vom explora ce sunt de fapt cacofoniile și modul în care acestea sunt utilizate în poezie, proză și cântece, cu o atenție specială asupra câtorva exemplare de cacofonii acceptate în limba română potrivit Dicționarului Explicativ al Limbii Române.
Ce cadou a primit David Popovici de la Ion Țiriac, după ce a câștigat aurul la Olimpiadă
Ce cadou a primit David Popovici de la Ion Țiriac, după ce a câștigat aurul la Olimpiadă. Costă 50.000 de euro
După succesul răsunător la Jocurile Olimpice, unde a cucerit aurul cu o performanță remarcabilă, înotătorul David Popovici a fost surprins cu un cadou impresionant din partea legendarului Ion Țiriac. Acest gest generos, estimat la 50.000 de euro, nu doar că subliniază aprecierea lui Țiriac pentru talentul și dedicarea tânărului înotător, dar și dorința de a susține promovarea sportului românesc la nivel înalt. 
Incredibil ce metodă aveau doi traficanți de droguri din România: Cum își livrau substanțele
Incredibil ce metodă aveau doi traficanți de droguri din România: Cum își livrau substanțele
Poliția a descoperit recent o metodă sofisticată de trafic de droguri utilizată de doi indivizi din România. Cei doi traficanți, care au fost arestați preventiv, sunt acuzați de vânzarea și distribuirea de substanțe dopante cu grad mare de risc, atât în țară, cât și în străinătate. Autoritățile au identificat o rețea extinsă care folosea firme de curierat pentru a expedia drogurile în 240 de colete, descoperind în același timp mii de flacoane cu substanțe interzise în locuințele acestora.