Articolele din categoria ACTUAL:

Ispita profesionistă. Foto: Captură TikTok
Noua meserie bănoasă: Ispita profesionistă. Femeile o plătesc ca să afle dacă iubiții le înșală. În ce constă „Testul de fidelitate”
La început, a fost o simplă distracție. Apoi, când a văzut că poate să facă bani din expunerea bărbaților infideli, o americancă a decis să facă acest lucru cu normă întreagă. Mai mult, fata înregistrează orice interacțiune care se lasă cu infidellitate și o postează pe TikTok. De curând a dezvăluit și suma de bani care o câștigă din această „meserie” inedită.
„Nu scoate casca în cazul unui accident” - eveniment educativ cu caracter de prevenție
„Nu scoate casca în cazul unui accident” - eveniment educativ cu caracter de prevenție organizat de Clubul Moto Doomstriker L.E.M.C. Banat. Învață să protejezi vieți!
Pentru că autovehiculele pe două roți, în special motocicletele, au devenit un trend și pentru că este bine să fim educați despre importanța echipamentului atunci când folosim astfel de mijloace de deplasare, Clubul Moto Doomstriker L.E.M.C. Banat și Auner Romania și-au propus să organizeze un eveniment educativ, cu caracter preventiv, despre modul în care se acordă primul ajutor în caz de accidente moto, dar și referitor la conștientizarea faptului că este important, uneori vital, să nu scoatem casca motociclistului victima unui accident.
Orașul utopic unde nu există politică, religie, și toată lumea este plătită la fel
Orașul utopic unde nu există politică, religie, și toată lumea este plătită la fel. Cum trăiesc oamenii aici VIDEO
Situat în sudul Indiei, aproape de orașul Pondicherry, Auroville este o comunitate internațională care a fost fondată în 1968 cu scopul de a crea un spațiu de conviețuire armonioasă, unde diversitatea culturală și individualitatea fiecărei persoane sunt celebrate ca parte a unei experiențe colective. Acest oraș utopic este o veritabilă oază de libertate, în care politica și religia nu au un rol dominant, iar oamenii se reunesc sub umbrela unei viziuni comune: construirea unei societăți bazate pe unitate, respect reciproc și contribuție la binele comunității.
Infuencerul avea un stil de viață nesănătos
De ce a murit Andrei Versace? Descoperirea legiștilor dă peste cap toate speculațiile
Au apărut primele concluzii în cazul morții influencerului Andrei Versace. Potrivit medicilor legiști, detaliile rezultatelor necropsiei sunt șocante: acesta ar fi consumat câte două sticle de alcool pe zi, lucru care a dus la moartea tânărului. Potrivit necropsiei, organismul său a cedat pentru că nu ar mai fi reușit să metabolizeze tăria consumată. Atenție, urmează descrieri cu un puternic impact emoțional.
Ultimele clipe din viața băiețelului zdrobit de șoferul teribilist în parcarea parcului Pantelimon. IMAGINI cu impact emoțional
Ultimele clipe din viața băiețelului zdrobit de șoferul teribilist în parcarea parcului Pantelimon. IMAGINI cu impact emoțional
Au apărut imaginile cu ultimele clipe din viața băiețelului de 9 ani omorât de un șofer teribilist în Capitală. Camerele de supraveghere au surprins momentul când cei doi se plimbă cu trotinetele în parcare. Mașina condusă de adolescent vine în viteză și îi lovește pe cei doi. Mama lor aleargă să îi salveze. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional. 
Nicu Covaci se confruntă cu probleme grave de sănătate
Nicu Covaci se confruntă cu probleme grave de sănătate. Phoenix: „Lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine. Avem mari emoții”
Reprezentanții trupei Phoenix au făcut recent o actualizare despre starea de sănătate a legendarului Nicu Covaci, anunțând că situația nu este deloc optimistă. Într-o postare pe rețelele sociale, aceștia au explicat că tratamentul postoperatoriu al lui Covaci nu a avut efectul dorit și că au apărut complicatii care împiedică finalizarea acestuia.
Ministerul Educației a cerut verificări în universități cu privire la cazurile de hărțuire sexuală. Ligia Deca: „Este un flagel”
Ministerul Educației a cerut verificări în universități cu privire la cazurile de hărțuire sexuală. Ligia Deca: „Este un flagel”
Ministerul Educației a transmis, miercuri, că nu tolerează, în sistemul de învățământ, nicio abatere care ar putea afecta integritatea și demnitatea umană și susține demersurile Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) pentru clarificarea și soluționarea aspectelor semnalate în spațiul public, ce vizează comportamentul lipsit de deontologie al unui cadru didactic universitar.