Articolele din categoria ACTUAL:

S-au extras numerele câștigătoare la Loto 6/49, Joker și Loto 5/40
S-au extras numerele câștigătoare la Loto 6/49, Joker și Loto 5/40. Loteria a pus la bătaie un report de peste 21,23 milioane de lei
Pe 15 august, pasionații jocurilor de noroc din România au avut parte de o nouă oportunitate de a-și încerca norocul, odată cu extragerea numerelor câștigătoare la Loto 6/49, Joker și Loto 5/40. Cu o sumă impresionantă de peste 21,23 milioane de lei la report, românii norocoși pot spera la câteva dintre cele mai mari premii oferite până acum. 
Disputa legată de sabotarea gazoductului nu a fost încă tranșată
Sabotarea gazoductului Nord Stream, aprobată inițial de Zelenski - presa americană. Reacția Kievului: Niște prostii!
Sabotarea gazoductului Nord Stream în 2022, în Marea Baltică, a fost validat la cel mai înalt la Kiev, dezvăluie The Wall Street Journal, în ediția de joi, citând surse militare ucrainene. Mai mult, preşedintele Volodimir Zelenski a fost de acord, inițial, însă și-a schimbat poziția după ce CIA ar fi aflat. La scurt timp, preşedinţia ucraineană a respins drept nişte ”prostii absolute” acuzația.
Țara unde au apărut bule uriașe pe mașini din cauza căldurii. Foto: Focus.de
Țara unde au apărut bule uriașe pe mașini din cauza căldurii. Ce cauzează, de fapt, acest fenomen
Într-o lume în care căldura extremă influențează totul, de la comportamentul oamenilor până la structura mediului înconjurător, un fenomen bizar a captat atenția trecătorilor din China. Căldura cumplită nu doar că le-a dat dureri de cap, dar a și generat o apariție cel puțin ciudată: bule uriașe ce au apărut pe caroseria mașinilor, transformând vehiculele obișnuite în obiecte bizare.
Țara în care sunt plecați foarte mulți români este terorizată de „Falsa văduvă neagră”. Ce spun specialiștii
Țara în care sunt plecați foarte mulți români este terorizată de „Falsa văduvă neagră”. Ce spun specialiștii
Marea Britanie se confruntă cu o problemă deosebită în această vară, cauzată de o specie de păianjeni veninoși care a început să terorizeze locuitorii. Este vorba despre păianjenul cunoscut sub numele de "Falsa Văduvă Neagră", o specie care, deși nu este la fel de letală precum binecunoscuta Văduvă Neagră, poate provoca reacții alergice severe în rândul persoanelor sensibile.
Mama românului din Londra care a înjunghiat o fetiță de 11 ani face primele declarații: „Vă rog să transmiteți acest mesaj”
Mama românului din Londra care a înjunghiat o fetiță de 11 ani face primele declarații: „Vă rog să transmiteți acest mesaj”
Un incident terifiant în Londra a șocat comunitatea internațională: un bărbat român a atacat brutal o fetiță de doar 11 ani în Leicester Square, lăsând-o cu răni severe. Bărbatul a fost reținut și este acum în custodia autorităților, dar gestul său a stârnit o undă de șoc și revoltă. În mijlocul acestei tragedii, mama atacatorului a dorit să transmită un mesaj de regret și compasiune.
Cum opera MAFIA COLDISTĂ în instanțele de judecată. Afacerist: Toți tremurau în fața lui Dumbravă. Înregistrarea-bombă, intrată în posesia sa
Cum opera MAFIA COLDISTĂ în instanțele de judecată. Afacerist: Toți tremurau în fața lui Dumbravă. Înregistrarea-bombă, intrată în posesia sa
Omul de afaceri care a făcut plângere împotriva lui Florian Coldea și Dumitru Dumbravă la DNA a făcut dezvăluiri incendiare la REALITATEA PLUS. În cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel, Aurel Săvulescu a povestit cum tremurau experții din instanțele de judecată în fața generalului Dumbravă. Afaceristul acuză că Doru Trăilă a făcut înțelegeri cu judecătorii de la Curtea de Apel București pentru ca el să piardă procesul. Mai mult, Săvulescu spune că există o înregistrare în legătură cu situația lui și este dispus să o pună la dispoziția organelor de cercetare. Afaceristul a precizat că înregistrarea este făcută în cadrul serviciilor care au monitorizat totul.