Articolele din categoria ACTUAL:

Culisele Statului Paralel. Noi informații din spitalul groazei
Culisele Statului Paralel. Noi informații din spitalul groazei. Controalele efectuate în secția ATI de la Pantelimon
Reprezentanții Spitalului Pantelimon, în urma unei solicitări adresate de Realitatea Plus în cadrul emisiunii "Culisele Statului Paralel", au oferit detalii cu privire la controalele recente efectuate în secția ATI a unității medicale. În răspunsul oficial, aceștia au menționat că ultimul control efectuat în secția ATI a avut loc în zilele de 14 și 15 august 2024, fiind realizat de directorul de îngrijiri.
O tânără de 18 ani, care are un copil, s-a sinucis după ce a fost abuzată sexual timp de 4 ani de tatăl ei. Bărbatul a fost arestat
O tânără de 18 ani, care are un copil, s-a sinucis după ce a fost abuzată sexual timp de 4 ani de tatăl ei. Bărbatul a fost arestat
Un bărbat din județul Prahova, acuzat că și-a abuzat sexual fiica vitregă timp de patru ani, a fost arestat preventiv miercuri seară, în urma unei decizii a Judecătoriei Ploiești. Tânăra, în vârstă de 18 ani, s-a sinucis recent, lăsând în urmă un copil de doar un an și trei luni, pe care îl avea cu presupusul abuzator, conform informațiilor oferite de anchetatori.
Cazul „medicului cu coasa” din Franța. Acuzații de omor cu premeditare asemănătoare cu ororile de la spitalul Pantelimon
Cazul „medicului cu coasa” din Franța. Acuzații de omor cu premeditare asemănătoare cu ororile de la spitalul Pantelimon
Medicina franceză a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un scandal asemănător cu cel de la Spitalul Sf. Pantelimon. Medicul anestezist francez Frédéric Péchier a fost trimis în judecată la începutul lunii august, pentru omor cu premeditare și tentativă de omor. Procurorii francezi au lucrat șapte ani la acest caz, timp în care au documentat 30 de acte de modificare a tratamentului, din care 12 încheiate cu moartea pacienților de la ATI. Rechizitoriul conține 536 de pagini și peste 27.000 de documente și fotografii care probează acuzațiile.
Ministrul Muncii: „Pensionarii vor beneficia de includerea veniturilor nepermanente în calculul pensiilor, fără a fi necesare alte documente”
Pensionarii care NU trebuie să prezinte niciun document la recalculare: anunțul ministrului Muncii
Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a anunțat că pensionarii care au realizat venituri nepermanente după luna aprilie 2001 vor beneficia de aceste venituri la calculul pensiilor, cu condiția ca pentru ele să fi fost plătite contribuții de asigurări sociale. Potrivit ministrului, cei în această situație nu vor fi nevoiți să prezinte documente suplimentare pentru a dovedi aceste venituri, simplificând astfel procedura de recalculare a pensiilor.
Alexandru Rafila, despre achizițiile de ambulanțe: „Din 4.000 promise, Arafat a cumpărat doar 700 Exclusiv
Alexandru Rafila, despre achizițiile de ambulanțe: „Din 4.000 promise, Arafat a cumpărat doar 700"
Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a fost invitat miercuri seara la emisiunea "Culisele Statului Paralel", difuzată pe Realitatea PLUS, unde a discutat despre tensiunile dintre Ministerul Sănătății și Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), condus de Raed Arafat. Unul dintre subiectele centrale ale discuției a fost legat de achiziția de ambulanțe, un aspect care a generat controverse în ultima perioadă.