Articolele din categoria ACTUAL:

Firele din blana de la animale pot fi periculoase pentru tractul digestiv, dacă sunt înghițite în cantități mari
Ce se întâmplă, de fapt, dacă înghiți din greșeală un fir de păr sau blana de la animale
Dacă înghiți accidental un păr, fie că este vorba de păr uman sau de animale, acesta trece de obicei prin sistemul tău digestiv fără a provoca vreun rău semnificativ. Sistemul nostru digestiv este conceput pentru a descompune și procesa alimentele, ceea ce include descompunerea materialelor precum părul. Situația este total diferită, însă, atunci când cantitățile înghițite sunt semnificative.
Azilul groazei administrat de Godei primise punctaj maxim de la autorități
Azilul groazei administrat de Godei primise punctaj maxim de la autorități
Azilul groazei administrat de Godei apărea în rapoartele de control drept unul cu servicii impecabile. Inspectorii i-au acordat punctaj maxim, iar în documentele emise în urma controalelor era scris că spațiile „sunt curate şi igienizate corespunzător, destinaţia încăperilor este respectată, iar amenajarea interioară şi exterioară facilitează accesul uşor al beneficiarilor/angajaţilor către toate spaţiile centrului rezidenţial"
Marcel Ciolacu / Foto: Facebook
Marcel Ciolacu, după demisia lui Firea: Toți cei implicați în scandalul azilelor să facă un pas în spate - săgeți către Hubert Thuma
Premierul Marcel Ciolacu a transmis, vineri, un mesaj după demisia Gabrielei Firea de la Ministerul Familiei în contextul scandalului ororilor de la căminele groazei. Șeful Guvernului a precizat, astfel, că  apreciază "gestul voluntar pe care l-a făcut doamna Firea". "Toți trebuie să facă un pas în spate", a transmis Ciolacu, aruncând săgeți și către președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.
Orășelul copiilor
O fetită de 8 ani a ajuns la spital după ce leagănul în care se dădea s-a rupt! Cât de grav s-a rănit - Incident teribil în Orășelul Copiilor
Incident teribil într-unul dintre cele mai îndrăgite parcuri pentru copii din Capitală! O fetiţă în vârstă de 8 ani a fost rănită după ce leagănul în care se dădea s-a rupt. Incidentul a avut loc joi seară, în Orăşelul Copiilor Brâncoveanu din Sectorul 4. În urma acestui incident, copila a suferit leziuni la braţ, pe faţă, dar şi la un picior.