Articolele din categoria ACTUAL:

O copilă de la un centru a fost abuzată sexual de la 12 ani, dar nimeni nu a depus nicio plângere. Foto/Profimedia
Azilele groazei din Ilfov. O angajată DGASPC este acuzată că i-a dat șefului ei dosarul unei minore abuzate cu toate acuzațiile victimei
O angajată de la Direcția de Asistență Socială Ilfov, care lucra și la azilele groazei, este acuzată că i-a dat șefului ei dosarul unei minore abuzate cu toate acuzațiile victimei. Ulterior, directorul a informat suspectul că este în vizorul poliției. Un primar din Ilfov este judecat pentru viol în cazul aceleiași fete. Angajata i-a oferit toate informațiile șefului ei pentru că aceasta participase la audierea victimei în calitate de asistent social. 
Filmele despre catastrofe meteo sunt deja depășite de realitate (Profimedia)
România a intrat pe harta TORNADELOR. Furtunile care vor distruge case și gospodării vor fi tot mai frecvente
Pericolul tornadelor este tot mai prezent în România. Țara noastră este lovită de fenomene meteo din ce în ce mai extreme. De la grindină de mari dimensiuni, până la tornade care au îngrozit lumea. Săptămâna aceasta meteorologii au emis alertă de cel mai înalt nivel de tornadă. Specialiștii avertizează că fenomenele care urmează vor fi și mai dure, asta pentru că schimbările climatice sunt ireversibile. 
Abuzurile au fost reclamate de ani de zile, aproape nimeni nu le-a luat în seamă
Copii violați, bătuți și drogați într-un centru de plasament din Teleorman. Autoritățile au fost sesizate de ani de zile
Un nou caz șocant a ajuns pe masa autorităților de la nivel județean și național. Mai mulți copii dintr-un centru de plasament din Alexandria au fost violați, drogați și bătuți chiar de către un educator, ani la rând. Acest caz a fost semnalat de mai multe ori de un angajat al DGASPC Teleorman, dar o serie de relatări sugerează că tot timpul s-au făcut eforturi pentru mușamalizarea cazului. Abia când dosarul a ajuns în atenția procurorilor DIICOT, s-a deschis o anchetă uriașă în urma căreia s-a descoperit amploarea ororilor. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional! 
Circa 1000 de curse și 250.000 de pasageri sunt afectați (Profimedia)
Haos pe aeroporturile din Italia. Sute de români sunt afectați. VEZI ce întârzieri sunt, în timp real
Haos pe aeroporturile din Italia. Sute de români se află în cursele care vor decola spre țară cu mari întârzieri. Câteva vor decola cu aproape o jumătate de zi întârziere, iar altele au fost pur si simplu anulate. În total, autoritățiile din peninsulă au estimat că peste 250.000 de pasageri vor fi afectați de greva personalului de pe aeroporturi și ai unor companii aeriene.