Articolele din categoria ACTUAL:

Război în Ucraina / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 510: Zelenski, apel către ONU și Turcia după expirarea acordului privind exportul de cereale. Lupte crâncene pe front - LIVE TEXT
Ucraina a intrat, astăzi, în ziua cu numărul 510 de război. ”Atacurile teroriste de azi (luni - n.r.) din regiunea Sumî, regiunea Harkov, Donbas, regiunea Herson şi Zaporojie nu vor rămâne fără răspuns din partea soldaţilor noştri, cu siguranţă”, a declarat, luni seara, președintrele Volodimir Zelenski în mesajul video zilnic adresat populației. El a adăugat că a avut discuţii despre securitatea alimentară şi urmează să aibă o discuţie cu secretarul general al ONU.
Ion Iliescu și Petre Stăncioi (2001, FB Ovidiu Pârâianu)
Pistolarul din Gorj, poze cu Ion Iliescu. Pe vremuri, era supranumit "părintele barurilor pentru boșii din Gorj"
Petre Stăncioi, supranumit "pistolarul din Gorj", are un trecut demn de un film. Bărbatul era la începutul anilor 2000 un controversat om de afaceri, descris de presa locală drept patronul unui club de noapte în care-și pierdeau nopțile "boșii" din Tg. Jiu. Poza într-un om de afaceri de succes, se învârtea în cercurile politice și a ajuns să fie imortalizat când dă mâna cu fostul președintele Ion Iliescu.
Echipele de specialiști verifică aeronava
Aterizare de urgență pe Otopeni, după o alertă cu bombă: 196 de oameni, evacuați și verificați - SRI NU confirmă amenințarea
Aterizare de urgență pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă" - Otopeni, luni după-amiază. La bordul unei curse Pegasus Airlines s-a dat o alertă cu bombă. Echipa pirotehnica a SRI implementeaza procedurile specifice și 196 de persoane, inclusiv membrii echipajului, au fost evacuate. După operațiunile de control ce au durat câteva ore, SRI a anunțat că NU se confirmă amenințarea cu bombă. Ulterior, avionul a decolat spre Germania.
Un specialist explică în cartea sa ce se întâmplă dacă faci sex cu aceeaşi persoană pentru tot restul vieții
Ce se întâmplă dacă faci sex cu aceeaşi persoană pentru tot restul vieții. Explicaţia unui specialist
Ce se întâmplă dacă facem sex cu aceeași persoană pentru tot restul vieții? Aceasta este o întrebare destul de comună pe care unii oameni și-o pun pe măsură ce își dezvoltă relațiile de cuplu pe termen lung. Este firesc să te întrebi ce se întâmplă atunci când înveți să cunoști profund o singură persoană și începi să te bucuri de elementele intime ale căsătoriei.