Articolele din categoria ACTUAL:

Interdicții majore pentru fermierii români - obligațiile pe care trebuie să le respecte cu sfințenie
Interdicții majore pentru fermierii români - obligațiile pe care trebuie să le respecte cu sfințenie
Fermierii care utilizează terenuri arabile, inclusiv pajişti temporare, nu trebuie să ardă miriştile şi/sau resturile vegetale rezultate după recoltarea culturilor, inclusiv iarba/vegetaţia rămasă după cosirea/recoltarea pajiştilor temporare, conform standardului GAEC-3 ce trebuie respectat începând cu anul de cerere 2023, informează marţi Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).
 Olga Skabeeva/ Profimedia
Mesaj halucinant al jurnalistei pro-Kremlin, la un post TV: "Suntem o mare putere!” - Ce i-a cerut lui Putin după atacul asupra Podului Kerci
Prezentatoarea TV rusă Olga Skabeeva, supranumită și „Păpușa de fier a lui Putin”, i-a cerut, luni seara, „un răspuns” liderului de la Kremlin față de exploziile de pe Podul Kerci, care leagă peninsula anexată Crimeea de regiunea rusă Krasnodar. Potrivit unor surse din cadruș Serviciului de Securitate Ucrainean (SBU), incidentul a provocat moartea a doi civili şi închiderea traficului rutier şi feroviar. „Până la urmă suntem o mare putere!”, i-a transmis aceasta președintelui rus.
Autocar blocat pe linia de tren
Trenuri defecte, călători luați cu ambulanța după ce au leșinat de căldură în vagoane și întârzieri de sute de minute. Haos uriaș la CFR Călători
Călătoria cu trenul în miez de vară a devenit o adevărată provocare pentru români, oamenii punându-și chiar în pericol sănătate. Dovadă situația ultimelor 48, când nu mai puțin de șapte trenuri s-au defectat, ajungând la destinație cu întârzieri uriașe, uneori chiar și de sute de minute. Culmea este că sunt situații în care două locomotive s-au stricat pe o distanță de numai un kilometru. Călătorii rămași în câmp, într-o căldură infernală și uneori și cu rezervele de apă terminate, au trecut prin momente dramatice. Au fost persoane care au leșinat de căldură în vagoane, fiind solicitat ajutorul SMURD. 
Un copil de 5 ani si-a găsit sfârșitul într-o piscină
Fiul unor afaceriști din România, mort în vacanță, înecat în piscina unui hotel: copilul avea doar 5 ani
Tragedie în vacanță. Un copil de doar 5 ani a murit înecat după ce s-a aventurat singur în piscină. Băiețelul se afla cu familia în vacanță și este fiul unor oameni de afaceri din Botoșani. Tragedia a avut loc într-o fracțiune de secundă, când copilul a rămas nesupravegheat. Părinții sunt devastați de nenorocire. Echipajele medicale au resuscitat micuțul aproape o oră însă nu au mai putut face nimic.
Salata de vinete, preferata românilor. Reţeta secretă a lui Radu Anton Roman
Salata de vinete, preferata românilor. Reţeta secretă a lui Radu Anton Roman
Salata de vinete este preferata românilor. Deosebit de gustoasă, ușor de preparat și savurată cu plăcere în orice anotimp, salata de vinete este un aperitiv nelipsit de pe mesele românilor. Cu maioneză sau fără, rețeta preparatului delicios o regăsim la regretatul gastronom Radu Anton Român în lucrarea gastronomiei românești, "Bucate, vinuri și obiceiuri românești". Iată ce nota autorul despre acest preparat: "Șocant de gustoasă, salată de vinete e aperitivul aproape zilnic al unui anotimp românesc inexistent: vara-toamna."
Povestea dramatică a femeii de 47 de ani, care este anorexică şi vrea să fie ajutată să moară / Arhivă foto
Povestea dramatică a femeii de 47 de ani, care este anorexică şi vrea să fie ajutată să moară: "Fiecare zi este un iad"
Dramă uriașă pentru o canadiancă. Femeia de 47 de ani este anorexică şi vrea să fie ajutată să moară. Coșmarul acesteia pare să fi început încă din copilărie, mai exact la vârsta de 8 ani. De atunci are o relație conflictuală cu corpul ei, după cum chiar ea mărturisește. Greutatea femeii este una absolut șocantă. În prezent, femeia cântărește 41 de kilograme şi poate sta zile întregi fără să mănânce alimente solide.