Articolele din categoria ACTUAL:

Inteligența artificială a simulat un Vlad Țepeș modern
Cum ar arata Vlad Țepes dacă ar trăi astăzi printre noi. Imagini uimitoare de la inteligența artificială
Călătoria în timp s-ar putea să nu existe, dar operele de artă de-a lungul veacurilor ne oferă o privire asupra trecutului. Picturile și sculpturile supraviețuiesc subiecților lor, iar acum, în secolul 21, ne putem face o idee despre cum ar fi arătat de fapt, Alexandru cel Mare și Cleopatra. Celebrul nostru domnitor, Vlad Țepeș, nu a scăpat nici el de simulările inteligenței artificiale, iar acum putem vedea cum ar fi arătat, dacă ne-am fi întâlnit cu el pe stradă.
Val de infecții digestive în perioada verii. Cat de periculos este rotavirusul - Principalele simptome
Val de infecții digestive în perioada verii. Cat de periculos este rotavirusul - Principalele simptome
Odată cu venirea verii, camerele de gardă ale spitalelor încep să se aglomereze. Printre principalele infecții semnalate de medici în rândul copiilor se numără enterocolita, rotavirusul, dar și norovirusul, considerat a fi nou virus care speria planeta. Adulții nu sunt însă nici ei scutiți de neplăcerile provocate de aceste infecții. În plus, ele pot ridica adevărate probleme de sănătate dacă nu sunt tratate la timp sau corespunzător.
Noi taxe și impozite pentru români
Noi taxe și impozite pentru români - Guvernul vrea să scumpească viciile: Mâncarea, inclusiv la restaurant, va fi mai costisitoare
Noi taxe și impozite pentru români vor fi discutate în ședința de urgență la Guvern. În câteva ore la Palatul Victoria ajung reprezentanții tutunului, în contextul în care Guvernul vrea să scumpească viciile. Mâncarea, inclusiv la restaurant, va fi mai scumpă, iar facturile la căldură ar putea exploda la iarnă. Românii ar putea rămâne și fără voucherele de vacanță.
Alexandru Rafila / Foto: Inquam Photos
Căminele groazei. Rafila: Ministerul Sănătății a sesizat CJ Ilfov încă din 28 februarie. Niciun răspuns. Cum pot fi elucidate "ramificațiile rețelei"
Alexandru Rafila spune că instituția pe care o conduce a primit încă din luna februarie sesizări privind activitatea a trei centre sociale de îngrijire din judeţul Ilfov, una dintre acestea făcând referire chiar la modul în care pacienţi internaţi involuntar erau transferaţi de la Spitalul de psihiatre Bălăceanca la centrele aflate în administrarea asociaţiei „Sfântul Gabriel cel Viteaz”, un ONG înființat de Ștefan Godei, arestat acum în urma dezvăluirilor făcute în dosarul ororilor din azilelor groazei. Ministrul susține astfel că s-a adresat în scris spitalului de psihiatrie, dar nu a primit niciun răspuns. La fel au stat lucrurile și cu sesizarea trimisă preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Ilfov, Hubert Thuma, încă din luna februarie a acestui an. 
Azilele groazei - DNA a plantat microfoane în căminele din Ilfov: cum se negociau controalele
Azilele groazei / STENOGRAME - DNA a plantat microfoane în căminele din Ilfov: cum se negociau controalele
Azilele groazei - DNA a plantat microfoane în căminele din Ilfov și a depistat cum se negociau controalele. Au apărut primele interceptări ale Direcției Naționale Anticorupție din dosarul azilelor groazei! După ce procurorii DNA au instalat microfoane și au interceptat apelurile telefonice ale suspecților, au descoperit că funcționarii statului, care ar fi trebuit să inspecteze azilele respective, negociau, practic, când să meargă în control.
Frații Tate vor să scape de arestul la domiciliu, din nou
Frații Tate vor să scape de arestul la domiciliu, din nou - Magistrații se vor pronunța în mega-dosarul milionarilor britanici
Frații Tate vor să scape de arestul la domiciliu, din nou. Cei doi au ajuns în urmă cu scurt timp la Tribunalul București acolo unde magistrații se vor pronunța în mega-dosarul care îi vizează. Avocații lui Andrew și Tristan Tate vor ca aceștia să scape de arestul la domiciliu. La Tribunal a ajuns și fosta polițistă complice a milionarilor, Luana Radu.