Articolele din categoria ACTUAL:

Simona Bucura Oprescu/ Foto: cdep.ro
Scandalul azilelor groazei. Ministrul Muncii dă un semnal clar: Vinovații vor trebui să plătească atât disciplinar, cât și legal. Situația e foarte gravă
Ministrul Muncii intervine in scandalul azileor groazei. Simona Bucura Oprescu a transmis, vineri, la Realitatea PLUS, un mesaj extrem de clar legat de situatia din aceste centre sociale, subliniind necesitatea unei "reforme din temelii", dar si a faptului ca "vinovatii vor trebui sa plateasca atat disciplinar, cat si legal". "Situatia este foarte grava", a transmis ministrul. Ea a precizat, totodata, ca "o asemenea situatie nu va putea nimeni niciodata sa o musamalizeze".
Cresteri de preturi
Creșterile de prețuri nu se opresc în România - Domeniile în care se estimează o explozie a costurilor
Managerii întreprinderilor estimează o creştere moderată a activităţii în comerţul cu amănuntul şi în servicii, o relativă stabilitate a numărului de salariaţi în industria prelucrătoare şi în servicii, precum şi o creştere a preţurilor în construcţii şi comerţul cu amănuntul, până în septembrie, arată datele publicate, vineri, de Institutul Naţional de Statistică (INS).
Zayna Iman - victima / Captur[ video YouTube
O femeie acuză că a fost dezbrăcată, drogată și agresată sexual chiar în sediul poliției! "Piesa de puzzle" care ar putea să arunce cazul în aer - VIDEO
Un caz șocant cutremură Marea Britanie! O femeie susține că a fost dezbrăcată, drogată și violată în timp ce se afla în arestul poliției. Victima a obținut inclusiv imaginile de pe camerele de supraveghere din celulă, însă din interval lipsesc trei ore de filmări pe care Poliția Manchester nu le-a furnizat până acum. Urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional. 
Marcel Ciolacu
Ce pregătește Guvernul - Concedieri, taxe mai mari și reduceri - Urmează două ordonanțe ale austerității
Este disperare mare în Guvern. Potrivit unor surse, coaliția vrea să vină NU cu una, ci cu două ordonanțe ale austerității. Prima ar putea fi adoptată săptămâna viitoare, în următoarea ședință de guvern, prin care se va reorganiza sistemul bugetar. Astfel, zeci de mii de locuri de muncă vor fi desființate. Instituțiile publice au fost deja somate să reducă din cheltuieli pentru a acoperi gaura din buget de peste 40 de miliarde de lei. După acest pas, urmează și ordonanța cu taxele și impozitele mărite pentru români. 
Pastila pentru suflet
Pastila pentru suflet - 28 iulie - Pilda zilei: Adevărata comoară
Rugăciunea zileiRugăciune de ajutor și sănătate către Sfântul Pantelimon„O slujitorul lui Hristos şi doctor milostiv, multpătimitorule Pantelimoane, Ai milă de mine, păcătosul robul tău, auzi suspinul şi plânsul meu, cere pentru noi mare şi multă milă de la Doctorul ceresc al trupurilor şi sufletelor, Hristos şi Dumnezeul nostru, că se ne vindece neputinţele şi bolile care ne chinuie. Primeşte rugăciunea mea, a celui mai nevrednic dintre toţi oamenii. Cercetează-mă cu harul tău. Nu te scârbi de rănile păcatelor mele, unge-le cu untdelemnul milostivirii tale şi mă tămăduieşte pe mine, ca dobândind sănătatea sufletului şi trupului să petrec cu harul lui Dumnezeu restul vieţii mele în pocăinţă şi slujire lui Dumnezeu şi să mă învrednicesc de sfârşit creştinesc. O, slujitor al Domnului! Mijloceşte pentru mine înaintea lui Hristos ca să dăruiască sănătate trupului şi mântuire sufletului meu. Amin!”
Yevgeny Prigozhin cu șeful protocolului președintelui Republicii Centrafricane. Foto: ft.com
Evgheni Prigojin, la un summit oficial din Sankt Petersburg. Prima dovadă că șeful Wagner încă se află în grațiile țarului de la Kremlin
Șeful grupării de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a fost fotografiat în compania unui demnitar african în timpul summit-ului Rusia - Africa, desfășurat în Sankt Petersburg începând de astăzi. Această fotografie a fost semnalată de surse apropiate rețelei de mercenari și a fost distribuită pe rețelele de socializare, fiind prima dovadă care atestă prezența lui Prigojin în Rusia după rebeliunea armată de luna trecută.