Articolele din categoria ACTUAL:

Clotilde Armand vrea să dea mai mulți bani mafiei gunoaielor - SCANDAL uriaș în cel mai bogat și murdar sector
Clotilde Armand vrea să dea mai mulți bani mafiei gunoaielor - SCANDAL uriaș în cel mai bogat și murdar sector
După ce a susținut că luptă cu mafia gunoaielor, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a ajuns să-i dea mai mulți bani. Decizia ar fi trebuit votată în ședința Consiliului Local. PSD și PNL au făcut scandal și o acuză pe Armand că majorarea tarifului nu se susține pentru că Sectorul 1 este cel mai murdar sector. Reprezentanții primăriei au reacționat și spun că nu au avut de ales și au majorat tarifele pentru că altfel firma de salubrizare ar fi scăzut serviciile prestate. 
Horoscopul dragostei, săptămâna 31 iulie – 6 august
Horoscopul dragostei, săptămâna 31 iulie – 6 august: Ce zodii își vor apăra iubirea ca niște supereroi
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 31 iulie – 6 august ne spune că, de luni va începe o perioadă calmă şi nerestricţionată care se va instala sub influenta Lunii Pline în Vărsător, dar ulterior situația se va complica. Unele zodii vor realiza că sunt acolo unde își doresc în ceea ce privește relațiile lor amoroase, iar altele vor fi nevoite să lupte pentru relația lor.
Document privind securitatea Mării Negre adoptat în Senatul SUA: Reacţiile lui Ciolacu şi Ciucă
Document privind securitatea Mării Negre adoptat în Senatul SUA: Reacţiile lui Ciolacu şi Ciucă
Statele Unite ar trebui să continue să lucreze în cadrul NATO şi cu aliaţii din NATO pentru a dezvolta o strategie pe termen lung, pentru a spori securitatea, pentru a stabili o prezenţă permanentă şi durabilă de-a lungul flancului estic al NATO şi care să consolideze rezilienţa democratică a aliaţilor şi partenerilor din regiune, arată amendamentul referitor la securitatea Mării Negre adoptat joi în Senatul SUA.
Direcția Națională Anticorupție (DNA)
DNA a deschis dosar penal in rem în cazul azilului groazei din Mureş. Sunt vizate presupuse fapte de abuz în serviciu săvârşite de funcţionari publici
Val de măsuri după scandalul neregulilor descoperire joi în centrul pentru bătrâni din Mureș. Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a deschis o anchetă privind săvârşirea de către funcţionari publici a unor presupuse infracţiuni de abuz în serviciu în legătură cu licenţierea/supravegherea activităţii centrului de la Bărdeşti, judeţul Mureş. Dosarul este deschis in rem, respectiv cu privire la faptă și nu la persoane.
Bani - imagine cu notă sugestivă
Revoltător! Un primar din Iași a încasat timp de 5 ani sporuri pentru proiecte de investiții din fonduri europene existente doar pe hârtie
Un primar din județul Iași a încasat ani de zile spor pentru proiecte cu bani europeni, însă niciun astfel de proiect nu s-a făcut în localitate. Escrocheriile edilului au ținut un mandat întreg, fără ca cineva să se sesizeze. Primăria este obligată să recupereze banii pierduți deși comuna este condusă acum de un alt primar. Până la momentul difuzării materialului, jurnaliștii Realitatea PLUS nu au reușit să ia legătura cu edilul acuzat, Ștefan Maftei. 
Premierul României Marcel Ciolacu/ Foto: Facebook
Ciolacu, după ce Senatul SUA a adoptat proiectul de lege privind securitatea Mării Negre: Ilustrează interesul administrației americane pentru regiune
Premierul Marcel Ciolacu a salutat, vineri, evoluţiile privind National Defense Authorization Act - NDAA şi Strategia de securitate a Mării Negre, subliniind că ambele ilustrează interesul comun al Senatului SUA şi al Administraţiei americane pentru regiune şi evidenţiază rolul României. Reacția șefului Executivului de la București vine după ce Senatul SUA a adoptat proiectul de lege care vizează securitatea Mării Negre.