Articolele din categoria ACTUAL:

Ministrul Muncii, despre căminele groazei: Sunt șocată, avem toleranță ZERO! - Avertisment major: Cine e în cârdășie cu ticăloșii n-are ce căuta aici! Exclusiv
Ministrul Muncii, despre căminele groazei: Sunt șocată, avem toleranță ZERO! - Avertisment major: Cine e în cârdășie cu ticăloșii n-are ce căuta aici!
Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a transmis un avertisment major către cei din serviciile de asistență socială care nu își fac datoria. Ministrul Muncii a anunțat, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că reforma serviciului de asistență socială va fi gata la 31 august. Simona Bucura-Oprescu a transmis un mesaj de mulțumire organizațiilor nonguvernamentale implicate în semnalarea cazurilor dramatice din centrele sociale, precum și Centrului pentru Resurse Juridice și a asigurat că va continua colaborarea cu acestea. 
Bucureștiul, împărțit de Marșul minorităților sexuale LGBT+ și Marșul Normalității Foto: INQUAM/George Călin
Alertă maximă după un incident grav la Marșul minorităților sexuale LGBT+ - Ce anunț a făcut Jandarmeria Capitalei
Marșul minorităților sexuale blochează sâmbătă seară centrul Bucureștiului. Sute de polițiști și jandarmi îi insotesc pe participanți pentru a asigura buna desfășurare a evenimentului. Tot sâmbătă s-a desfășurat și Marșul Normalității, pro-familie, în Capitală. Forțele de ordine sunt în număr impresionant după ce au avut loc mai multe incidente.
Întâlnire de taină în Tulcea. Marian Neacșu, cel care l-a vrut zburat pe Dragnea din PSD, îl curtează pe Ponta. Marcel Ciolacu, încolțit
Întâlnire de taină în Tulcea. Marian Neacșu, cel care l-a vrut zburat pe Dragnea din PSD, îl curtează pe cameleonul Ponta. Marcel Ciolacu, încolțit
Marian Neacșu, politicianul care a stârnit tensiuni în interiorul partidului când i-a cerut lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate, continuă strategiile controversate și, de această dată, „trage sforile” pentru revenirea lui Victor Ponta în PSD. Situația nu pare să-i fie pe plac liderului PSD - Marcel Ciolacu, simțindu-se încolțit.
Bătrânii ținuți captivi în azilul groazei din Mureș ar avea râie! Informații cu puternic impact emoțional
Bătrânii ținuți captivi în azilul groazei din Mureș ar avea râie! Informații cu puternic impact emoțional
Bătrânii ținuți captivi în azilul groazei din Mureș ar avea râie, anunță șeful DSP. Administratorul azilului a fost arestat, odată cu alți doi angajați. Trei demnitari au fost demiși, iar DNA s-a sesizat cu o anchetă din oficiu pentru abuz în serviciu. Un comitet al ONU cere României să înceapă controale de amploare. Vă avertizăm, din nou, că imaginile și detaliile care urmează va pot afecta emoțional! 
Protest în Capitală înainte de marșul gay - Manifestanții cer promovarea familiei tradiționale
Protest în Capitală înainte de marșul gay - Manifestanții cer promovarea familiei tradiționale
Protest de amploare în Capitală! Oamenii ies masiv în stradă pentru a sprijini ideea de familie întemeiată pe căsătoria dintre femeie și bărbat. Ei protestează și față de decizia CEDO de a introduce parteneriatele homosexuale la noi în țară. Acestă manifestație are loc chiar în timpul unui alt marș al comunității LGBTQ+ care va începe la ora 17.00. Astfel că, sute de jandarmi și polițiști s-au mobilizat pentru a se asigura că totul este sub control. 
Ce se întâmplă cu salariile și taxele românilor, anunțul lui Marcel Ciolacu
Măsurile de austeritate, pe masa Guvernului - Ce se întâmplă cu salariile și taxele românilor, anunțul lui Marcel Ciolacu
Premierul recunoaște că vor fi două ordonanțe ale austerității. Niciun salariu nu va fi, însă, tăiat, spune Marcel Ciolacu. Primele măsuri vor fi luate săptămâna viitoare și vor viza reorganizarea sistemului bugetar. Iar a doua ordonanță vine cu eliminarea scutirilor de taxe în construcții, IT și agricultură! Potrivit unor surse, Guvernul analizează și alte măsuri, printre care majorarea sau introducerea de noi taxe pentru companii. Marcel Ciolacu anunță o nouă întâlnire pe acest subiect cu ministrul Finanțelor, chiar la începutul săptămânii viitoare.