Articolele din categoria ACTUAL:

Mizerie de nedescris în băile din Spitalul Curtea de Argeș
Mizerie de nedescris în băile din Spitalul Curtea de Argeș. Emanuel Ungureanu face publice imagini cu focarul de infecție - VIDEO
Imagini halucinante vin de la Spitalul Municipal Curtea de Argeș. Aflat într-o vizită neanunțată, deputatul USR Emanuel Ungureanu a surprins în ce stare deplorabilă se află toaletele de la parterul spitalului, exact lângă compartimentul de primiri urgențe. Dușurile sunt doar de decor, iar apa la wc-uri nu se poate trage. Mai mult, deputatul spune că spitalul este condus de un manager care este pus de primarul din Curtea de Argeș. 
Diana Şoşoacă, agresată de jandarmi în Ministerul Sănătății - Cum a reacționat Alexandru Rafila – VIDEO
Diana Şoşoacă, agresată de jandarmi în Ministerul Sănătății - Cum a reacționat Alexandru Rafila – VIDEO
Senatorul Diana Şoşoacă a mers, marți, la Ministerul Sănătăţii pentru o audiență cu ministrul Alexandru Rafila, în urma scandalului de la Urziceni, acolo unde o femeie a născut pe trotuarul din fața spitalului pentru că nu a fost acceptată în spital. Diana Șoșoacă a acuzat Jandarmeria că a inflamat spiritele în timp ce ea și jurnaliștii așteptau la intrare să fie primiți în audiență.
Ordonanța austerității - Taxele pe care le pregătește Guvernul. Bugetarii, primii vizați!
Ordonanța austerității - Taxele pe care le pregătește Guvernul. Bugetarii, primii vizați! DOCUMENTUL schimbărilor fiscale
Avem documentul cu schimbările fiscale! Deși continuă tensiunile în Coaliție pe tema noilor măsuri care ar trebui să acopere gaura de la buget, ministerul de Finanțe a pregătit draftul cu ordonanța austerității! PSD și PNL nu se pot pune de acord, însă, pe taxare, asa că urmează o nouă rundă de discuții. Ieri, Coaliția a căzut parțial de acordasupra măsurilor pentru bugetari, după trei ședințe maraton care au durat mai bine de opt ore.
Copii morți în azilul groazei din Mureș, îngropați pe câmp - Detalii ȘOCANTE care pot afecta emoțional
Copii morți în azilul groazei din Mureș, îngropați pe câmp - Detalii ȘOCANTE care pot afecta emoțional
Tot mai multe orori ies la iveală din azilul groazei din Mureș. 26 de bolnavi de la un centru din Baia Mare au fost transferați acolo în timpul pandemiei, ca să fie mai bine îngrijiți. Patru dintre ei, inclusiv copii, au murit în decurs de șase luni și au fost îngropați pe un câmp. Trei persoane au ajuns acum după gratii în urma descoperirilor cumplite: patronul, femeia care administra centrul și fiul ei, polițist. 
Acuzații grave: Managerul Spitalului Urziceni ar avea probleme cu alcoolul
Acuzații grave: Managerul Spitalului Urziceni ar avea probleme cu alcoolul - Și soțul ei a fost prins băut în timpul programului de lucru
În timp ce au fost deschise mai multe anchete după incidentul șocant de la Spitalul Urziceni, acolo unde o tânără în vârstă de 24 de ani a născut în curtea spitalului, vin acuzații grave la adresa managerului unității medicale și a soțului ei. Un consilier local din Primăria Urziceni susține că Elena Daniela Ianuș consumă alcool, inclusiv la serviciu, iar în spațiul public apar imagini și cu soțul ei. Cornel Ianuş a rămas fără funcția de comisar județean la Protecția Consumatorilor după ce a fost prins băut în timpul programului de lucru. Contactată de jurnaliștii Realitatea PLUS, managera spitalului a spus: „Nu pot să cred că s-a făcut o astfel de afirmație. Sunt o persoană care am 35 de ani de cariera în spate”.