Articolele din categoria ACTUAL:

Pastila pentru suflet
Pastila pentru suflet - Pilda zilei de 2 august - "Sabia și coroana"
Rugăciunea zileiRugăciunea Sfintei Cruci„Să învie Dumnezeu și să se risipească vrăjmașii Lui, să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară cum piere fumul; cum se topește ceara de la fața focului, așa să piară diavolii de la fața celor ce iubesc pe Dumnezeu și se însemnează cu semnul crucii și zic cu veselie: Bucură-te, preacinstită și de viață făcătoarea Crucea Domnului, care alungi pe diavoli cu puterea Celui ce S-a răstignit pe tine, a Domnului nostru Iisus Hristos, și S-a pogorât la iad și a călcat puterea diavolului și te-a dăruit nouă pe Tine, cinstită Crucea Sa, spre alungarea a tot pizmașul. O, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, ajută-mi cu Sfânta Doamnă Fecioară, Născătoare de Dumnezeu, și cu toți sfinții în veci. Amin”
Pensii speciale
Pensiile speciale ar putea rămâne în vigoare dacă legea e declarată neconstituțională - Decizia crucială a magistraților CCR, astăzi
Curtea Constituţională discută, miercuri, sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) în legătură cu modificările legii privind pensiile de serviciu. Asta după ce decizia a fost amânată săptămâna trecută, pe motiv că magistrații mai aveau nevoie de clarificări suplimentare. Dacă judecătorii vor decide că reforma este neconstituțională, pensionarii speciali vor rămâne cu aceiași bani în buzunare.
Mizerie de nedescris în băile din Spitalul Curtea de Argeș
Mizerie de nedescris în băile din Spitalul Curtea de Argeș. Emanuel Ungureanu face publice imagini cu focarul de infecție - VIDEO
Imagini halucinante vin de la Spitalul Municipal Curtea de Argeș. Aflat într-o vizită neanunțată, deputatul USR Emanuel Ungureanu a surprins în ce stare deplorabilă se află toaletele de la parterul spitalului, exact lângă compartimentul de primiri urgențe. Dușurile sunt doar de decor, iar apa la wc-uri nu se poate trage. Mai mult, deputatul spune că spitalul este condus de un manager care este pus de primarul din Curtea de Argeș.