Articolele din categoria ACTUAL:

O televiziune a difuzat presupuse imagini din tunelurile dacice de sub Bucegi. Foto: Facebook
O televiziune a difuzat presupuse imagini din tunelurile dacice de sub Bucegi. Ce decizie a luat CNA după ce a vizionat emisiunea
O emisiune despre tunelurile dacice a pus pe jar Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). În cadrul acesteia un influencer britanic susținea că a filmat în interiorul munților Bucegi și a prezentat o serie de imagini cu piramide, statui și structuri de mari dimensiuni. CNA, însă, nu a fost așa de ușor de convins și îi cere televiziunii respective "să verifice la fața locului" informațiile.  
Varianta Eris a virusului Covid se răspândește în România - Avertismentul medicului Adrian Marinescu
Varianta Eris a virusului Covid se răspândește în România - Avertismentul medicului Adrian Marinescu
Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” a anunțat că noua variantă de Covid, denumită Eris, a fost identificată și în România. Potrivit directorului medical al institutului, Adrian Marinescu, deși momentan nu există semne evidente ale unui val de infecții precum cel cauzat de tulpina Omicron, numărul cazurilor asociate cu varianta Eris este în creștere. Aproximativ 30% din noile cazuri de Covid în țară sunt atribuite acestei noi variante.
BRICS, summitul marilor absenți. Foto: Profimedia
BRICS, summitul marilor absenți. Putin a intrat prin videoconferință, Xi JinPing l-a trimis pe ministrul Comerțului să îi citească discursul
Summit-ul BRICS din 2023 de la Johannesburg este al cincisprezecelea summit anual BRICS, o conferință de relații internaționale la trebuiau să participe șefii de stat sau șefii de guvern ai celor cinci state membre: Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud. Cu toate acestea, „țarul de la Kremlin” Vladimir Putin și președintele Chinei, Xi Jinping au fost marii absenți.
Brânza poate fi mai dăunătoare dietei decât carnea
Ce îngrașă mai mult: brânza sau carnea? Răspunsul poate fi surprinzător pentru cei care credeau că țin dietă
Ce îngrașă mai mult: brânza sau carnea? Această întrebare a stârnit multe dezbateri în rândul celor care încearcă să mențină o greutate corporală sănătoasă sau să slăbească. Și chiar dacă părerea generală este că anumite tipuri de carne sunt bogate în grăsimi și pot duce la creșterea în greutate, studiile recente arată că brânza poate fi chiar mai dăunătoare pentru silueta noastră.
Șefii Poliției Constanța, DEMIȘI!
Șefii Poliției Constanța, DEMIȘI după dezvăluirile în urma accidentului din 2 mai! - Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, sesizat
Șefii Poliției Constanța au fost demiși din funcție după dezvăluirile în urma accidentului din 2 mai în care au ieșit la iveală mai multe nereguli. La Ministerul de Interne a avut loc o nouă conferință de presă pentru acest caz. Patru persoane cu funcții de conducere în Inspectoratul Județean de Poliției Constanța au fost demise prin ordinul ministrului de Interne în urma verificărilor preliminare ale corpului de control al MAI.
Cine este noul manager la „Spitalul groazei” din Urziceni, unde o femeie a născut pe trotuar - Decizia, luată la 3 săptămâni de la incidentul șocant
Cine este noul manager la „Spitalul groazei” din Urziceni, unde o femeie a născut pe trotuar - Decizia, luată la 3 săptămâni de la incidentul șocant
Un nou manager a fost numit miercuri la Spitalul municipal Urziceni, la trei săptămâni de la refuzul cadrelor medicale de a asista o femeie care năștea. Decizia numirii medicului Mihai Toneanu la conducerea spitalului a fost luată de primarul Constantin Sava în timp ce fosta manageră Daniela Ianuși se pregătea să revină în funcție după suspendare.
Răsturnare de situație în cazul centrelor din Voluntari: "Viața pacienților nu le-a fost pusă în primejdie"
Răsturnare de situație în cazul centrelor din Voluntari: "Viața pacienților nu le-a fost pusă în primejdie"
Răsturnare de situație în cazul centrelor sociale pentru persoane vulnerabile aflate sub ocrotirea Asociației Sfântul Gabriel cel Viteaz, din Voluntari-Ilfov. Potrivit unui document care circulă în spațiul online, expertiza medicală efectuată asupra pacienților internați în centrele de îngrijire relevă faptul că aceștia nu ar necesita îngrijiri medicale suplimentare, iar viața nu le-ar fi fost pusă în pericol nicio clipă. Semn că, în aceste condiții, dosarul ar putea fi tratat strict ca fiind unul politic. 
Gașca de drogați, infractori de temut - Prietena ucigașului de la 2 mai sechestra persoane pentru bani
Gașca de drogați, infractori de temut - Prietena ucigașului de la 2 mai SECHESTRA persoane pentru bani
Detalii halucinante despre tânăra care apare într-un videoclip alături de Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai în urma căruia doi tineri au murit. Fata este implicată într-un dosar uriaș, după ce, împreună cu un grup de tineri de bani gata, au atacat și sechestrat un tânăr pentru a îi fura... portofelul cu Bitcoin! Și cum anturajul dictează legea, tânăra se mândrește pe rețele și cu consumul de stupefiante. 
Ei sunt cei mai geloși bărbați din zodiac! Intră la suspiciuni dintr-o nimica toată
Ei sunt cei mai geloși bărbați din zodiac! Intră la suspiciuni dintr-o nimica toată
În astrologie, fiecare zodie are propriile lor trăsături distincte și abilități care fac fiecare semn astrologic unic în modul său. În acest context, gelozia este una dintre acele trăsături care pot varia considerabil de la zodie la zodie. Unele semne nici nu par deranjate de un mic flirt al partenerei, în timp ce altele pot fi extrem de posesive și geloase, chiar și în cele mai mici circumstanțe.