Articolele din categoria ACTUAL:

Căminele groazei. Nou AZIL clandestin în București, descoperit de Poliție - Imagini șocante Photo
Căminele groazei. AZIL clandestin în București, descoperit de Poliție - Imagini șocante: 18 bătrâni ținuți în subsol, la „Vecinul cel Bun”
Scandalul „căminelor groazei” continuă și la o lună de la primele descoperiri cutremurătoare. Un nou azil al groazei a fost descoperit în Sectorul 4 al Capitalei. Peste 50 de bătrâni erau găzduiți în condiții mizere la „Vecinul cel Bun”, 18 dintre aceștia erau puși să doarmă pe saltele la subsol, relatează Realitatea PLUS.
Vlad Pascu si mama sa/ Foto: Facebook
Părinții tânărului drogat care a omorât 2 adolescenți, viață pe picior mare și legături cu lumea interlopă! Bani grei învârtiți în ultimii ani - Detalii revoltătoare
Ies la iveală detalii revoltătoare despre familia tânărului de bani gata care a urcat drogat la volan și a omorât doi adolescenți. Soții Pascu duc o viață departe de ideea modestiei: au peste 300 de proprietăți pe numele lor, au învârtit banii cu lumea interlopă și au încercat să ducă la bun sfârșit afaceri imobiliare cu acte false. De altfel, exact ca fiul lor, nici ei nu s-au ferit să se afișeze pe rețelele sociale. Ba chiar și atunci când încălcau legea. 
Revoltător: femeie operată de hernie, deși durerile pe care le avea erau de naștere!
Revoltător: femeie operată de hernie, deși durerile pe care le avea erau de naștere! Niciun medic nu și-a dat seama că e gravidă în 9 luni
Un caz revoltător a avut loc în județul Gorj, acolo unde o femeie a fost operată de hernie, deși era însărcinată. O anchetă internă a pornit la Spitalul din Târgu Jiu, iar acum conducerea vrea să afle cum de medicul chirurg nu știa că era însărcinată și a operat-o de hernie inghinală. Femeia de 35 de ani și nou-născutul sunt internați la terapie intensivă. 
Razboi in Ucraina
Război în Ucraina - Ziua 546 - Mai multe drone ucrainene au fost depistate în Crimeea - Armata americană va antrena piloți ucraineni pe F-16 - LIVE TEXT
Rusia a mobilizat avioane militare pentru a împiedica dronelor ucrainene să patrundă în regiunea Crimeea. În paralel, oficialitățile americane se arată dispuse să ofere instruire piloților ucraineni pe avioane F-16 pe teritoriul SUA, conform declarațiilor unui reprezentant oficial. Între timp, la Kiev, au avut loc discuții între miniștrii apărării din Ucraina și Olanda. Informații recente sugerează că Rusia ar putea avea planuri de a scufunda feriboturi pentru a asigura protecția podului din Crimeea.
Alexandru Rafila / Foto: Inquam Photos
Alexandru Rafila a comentat pe marginea cazului îngrozitor de la Maternitatea Botoșani: "O femeie care se plânge de dureri atroce trebuie să beneficieze de intervenție terapeutică"
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, afirmă că, dincolo de faptul că Maternitatea din Botoşani nu avea protocoale privind modul în care cadrele medicale ar trebui să acţioneze în cazuri precum cel al tinerei care a murit, după ce sarcina i s-a oprit din evoluţie, medicii de acolo au terminat o universitate şi nu trebuie să lase în suferinţă o pacientă care se plânge de dureri atroce. ”E vorba despre responsabilitate, conştiinţă profesională, toate aceste elemente care ţin de profesia medicală, sunt prevăzute în Legea Sănătăţii, acolo unde legea se referă la Colegiul Medicilor şi la membrii Colegiului Medicilor. Noi trebuie să ne facem datoria permanent şi dacă suntem plătiţi, şi dacă nu suntem plătiţi, nu putem lăsa pe cineva fără să-i acordăm asistenţă medicală”, explică ministrul. 
Remedii naturale împotriva țânțarilor - Ai la îndemână varianta homemade pentru a-i ține la distanță
Remedii naturale împotriva țânțarilor - Ai la îndemână varianta homemade pentru a-i ține la distanță
Te poți bucura de perioada verii fără nicio grijă în privința țânțarilor; trebuie doar să știi cum să-i ții la distanță. Prima soluție la care ne gândim este să apelăm la produse mai puțin sănătoase, ce se găsesc din plin pe piață. Dacă nu ai încredere în compoziția lor ca măsură de protecție împotriva țânțarilor, mereu ai la îndemână varianta homemade. Astfel, beneficiezi de protecție, o încântare a simțurilor datorită mirosurilor plăcute ale uleiurilor, dar și de siguranță în privința ingredientelor.
Ce „meserie” ar avea tatăl șoferului drogat. Foto/FB Exclusiv
Anca Alexandrescu, despre accidentul din 2 Mai: „Explicațiile lui Grindeanu de ce nu există trotuar pe acea porțiune sunt jenante!”
Realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel critică intervenția și explicațiile ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe tema cumplitului accident din stațiunea 2 Mai, unde un șofer drogat a intrat în plin într-un grup de adolescenți de pe marginea șoselei. Anca Alexandrescu spune că explicațiile lui Grindeanu sunt jenante. 
Nou protest în faţa Maternităţii din Botoșani - Revoltă după ce o tânără de 25 de ani a murit fără a i se acorda îngrijiri medicale
Nou protest în faţa Maternităţii din Botoșani - Revoltă după ce o tânără de 25 de ani a murit fără a i se acorda îngrijiri medicale
Sute de oameni au ieşit în stradă marţi, a treia zi consecutiv, pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de cadrele medicale de la Secţia de obstetrică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Botoşani, care la sfârşitul săptămânii trecute au lăsat o tânără de 25 de ani să moară fără a-i acorda îngrijiri medicale.