Articolele din categoria ACTUAL:

Șoferii care nu mai au voie să conducă noaptea. Planul UE de restricționare a circulației
Șoferii care nu mai au voie să conducă noaptea. Planul UE de restricționare a circulației
Uniunea Europeană dezbate o propunere controversată privind interzicerea circulației pe timp de noapte pentru șoferii care și-au obținut permisul de conducere în ultimii trei ani. Restricția ar urma să fie aplicată între miezul nopții și ora 6 dimineața, în încercarea de a reduce numărul accidentelor rutiere nocturne, adesea provocate de șoferii începători. Măsura este discutată în contextul creșterii numărului de accidente mortale în UE, conform publicației Motor Zoom.
Insula Ischia. Foto: Profimedia
De câți bani ai nevoie ca să ai o casă de vacanță pe o insulă. Multe dintre ele costă mai putin decât o garsonieră în Cluj sau București
Dacă visezi la o casă de vacanță pe o insulă, trebuie să ții cont de mai mulți factori care influențează costurile. Prețul unei astfel de proprietăți poate varia considerabil în funcție de locație, dimensiune, infrastructură și accesibilitate. Multe insule oferă opțiuni mai accesibile decât o garsonieră în marile orașe, ceea ce poate face din ele o oportunitate atrăgătoare. 
Horoscopul banilor pentru săptămâna 9-15 septembrie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 9-15 septembrie. Astrele sfătuiesc unele zodii să strângă cureaua. Doar două semne își vor permite să fie cheltuitoare
Săptămâna 9-15 septembrie se va dovedi a fi o perioadă tumultoasă din punct de vedere financiar, influențată de mișcările planetare care generează atât oportunități atrăgătoare, cât și obstacole neașteptate pentru toate zodiile. Astrele sftuiesc fiecare zodie să se pregătească pentru decizii rapide, dar bine gândite, deoarece aceste zile pot aduce atât câteva șanse deosebite de investiții, cât și riscuri ascunse ce pot afecta stabilitatea financiară. În acest context, este esențial să fim conștienți de impactul acestor influențe astrale și să ne adaptăm strategia financiara în consecință.
Amnistia fiscală a Guvernului, în Monitorul Oficial! Cine poate scăpa de datorii dacă plătește o parte din sumă
Amnistia fiscală a Guvernului, în Monitorul Oficial! Cine poate scăpa de datorii dacă plătește o parte din sumă - DOCUMENT
Ordonanța de Urgență care introduce măsuri de amnistie fiscală pentru anul 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial. Printre prevederile principale se numără ștergerea a 25% din datoriile persoanelor fizice mai mari de 5.000 de lei, împreună cu eliminarea accesoriilor aferente, precum dobânzi și penalități, cu condiția ca datoria restantă să fie achitată integral până la data de 25 noiembrie.
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Mesajul soției președintelui
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Mesajul soției președintelui
În prima zi de școală, Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a reușit să atragă toate privirile cu o ținută care a combinat eleganța și lejeritatea. Prezentă la deschiderea noului an școlar, la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu, acolo unde este dirigintă la clasa a XI-a, ea a optat pentru o rochie vaporoasă, albă, care se oprea puțin deasupra genunchiului. Modelul rochiei a fost îmbogățit cu detalii în culori de galben și verde.
Tânăr din Pitești, înjunghiat de iubita minoră, după o ceartă. Cum a încrcat fata să îi inducă în eroare pe polițiști
Tânăr din Pitești, înjunghiat de iubita minoră, după o ceartă. Cum a încrcat fata să îi inducă în eroare pe polițiști
O ceartă într-un cuplu de tineri a fost la un pas să se transforme într-o adevărată tragedie, luni dimineață, după ce fata de 17 ani și-a înjunghiat iubitul cu 11 ani mai mare decât ea. Șocant este și modul în care tânara a acționat. Mai exact, aceasta a sunat la poliție pentru a cere ajutor, după care apelul s-a oprit brusc. Alertați, polițiștii au identificat rapid locul de unde a fost dat apelul și s-au îndreptat de urgență acolo. La fața locului a fost găsită minora, care le-a spus agenților ca a avut un conflict cu concubinul ei. În casă erau, de asemenea, pete ce păreau a fi de sânge, iar bărbatul se afla la spital, având leziuni produse de aceasta.
Back to school cu idei de mic dejun și pachețel pentru prânz
Back to school cu idei de mic dejun și pachețel pentru prânz
Luni a sunat din nou clopotelul pentru cateva milioane de elevi, care pășesc din nou pe bancile scolii plini de emotia revederii cu colegii si profesorii. Si daca pentru copii inceputul de an scolar este motiv de bucurie, pentru tine stiu ca poate fi uneori si o sursa de stres. Cumparatul de haine, rechizite si, nu in ultimul rand, meniul din fiecare zi, toate acestea pot fi sarcini provocatoare, mai ales daca ai ramas in pana de idei. Astazi sunt alaturi de tine cu propuneri de mic dejun sanatos si preparate pentru pranz pe care copilul tau le poate lua la pachet, la scoala. Sa incepem!
Scandal în fața unei școli din Slobozia: mai mulți tineri s-au luat la bătaie după un conflict în trafic. Au intervenit jandarmii
Scandal în fața unei școli din Slobozia: mai mulți tineri cu răngi și topoare s-au luat la bătaie, după un conflict în trafic. Au intervenit jandarmii
Scandal în prima zi de școală. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în fața unei unități de învățământ din localitatea ilfoveană Slobozia. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru calmarea spiritelor. Asupra scandalagiilor, jadramii au mai multe obiecte periculoase, și aici vorbim despre răngi, un topor și chiar un baston telescopic.
INCENDIU de vegetație uscată în Parcul IOR de Capitală! Intervin pompierii FOTO&VIDEO/ Foto: Prietenii Parcului IOR
INCENDIU de vegetație uscată în Parcul IOR de Capitală! Fumul a ajuns până la stația de metrou Titan. Intervin pompierii FOTO&VIDEO
Pompierii intervin, luni, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată izbucnit în Parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei. În imaginile apărute în mediul online se poate vedea atât fumul, cât și faptul că focul arede cu flacără deschisă. Din câte se pare, fumul a ajuns inclusiv la metrou, oamenii sesizând acest lucru la stația Titan a Metrorex.