Articolele din categoria ACTUAL:

România NU va putea elimina procentul de 9,4% din PIB pentru plata pensiilor
România NU va putea elimina procentul de 9,4% din PIB pentru plata pensiilor - Negocierile la Bruxelles au eșuat
Negocierile la Bruxelles au eșuat. România nu va putea elimina procentul de 9,4% din PIB pentru plata pensiilor. Mai mult, Comisia Europeană a criticat dur noile modificări aduse pensiilor speciale. Potrivit unor surse, oficialii europeni vor o reformă mai dură și tăierea acestor privilegii, iar despre modificările prezentate de guvernanți spun că sunt mai mult de formă.
5 muncitori, spulberați de un tren de mare viteză, în Italia. Cutremurător, cum au fost descoperite trupurile acestora - Tragedie uriașă pe calea ferată! - VIDEO
5 muncitori, spulberați de un tren de mare viteză, în Italia. Cutremurător, cum au fost descoperite trupurile acestora - Tragedie uriașă pe calea ferată! - VIDEO
Un accident feroviar cumplit a avut loc în Italia. Cinci muncitori care efectuau lucrări de întreținere a căii ferate au murit după ce au fost loviți de un tren de mare viteză. Alți doi muncitori au fost răniți și se află în prezent internați în spital, sub supraveghere medicală. Detaliile legate de modul în care au fost descoperite trupurile neînsuflețite ale acestora sunt absolut cutremurătoare. Urmează informații cu puternic impact emoțional!
Un șofer drogat a intrat cu mașina într-un stâlp, în Prahova! Două persoane au ajuns la spital/ Foto: Ziarul Incomod
Un șofer drogat a intrat cu mașina într-un stâlp, în Prahova! Două persoane au ajuns la spital
Un accident rutier produs de un șofer drogat a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Băltești din județul Prahova. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 1:30 și s-a soldat soldat cu rănirea a două persoane: șoferul de 34 de ani și un tânăr de 19 ani.  Potrivit poliției, șoferul drogat a pierdut controlul mașinii în care se mai aflau încă trei persoane și a intrat într-un stâlp. Oamenii legii spun că bărbatul a consumat marijuana înainte de a se urca la volan.
Pastila pentru suflet. Pilda zilei: Legenda Teiului
PASTILA PENTRU SUFLET - Pilda zilei - 31 august: Dreapta educație
Dreapta educațieÎntr-o școală de la marginea unui oraș, era un profesor foarte iubit de copii. Totdeauna, acesta avea grijă de toți elevii, încercând să-i învețe cât mai multe. Dar, într-o zi, copiii au observat că unul dintre colegii lor fura și l-au pârât imediat profesorului. Acesta, însă, nu l-a pedepsit pe făptaș. După câteva zile, hoțul a furat iar, dar a fost prins imediat. Nici de această dată, dascălul nu l-a pedepsit. Când același lucru s-a întâmplat și a treia oară, câțiva băieți s-au dus la profesor să se plângă.
3 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste până anul viitor
Aceste 3 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste până anul viitor. Cum le va ajuta Uranus retrograd
Cu începerea tranzitului profund și transformativ al retrogradării lui Uranus, avem parte de o oportunitate rară de a învăța și de a crește, cu siguranță îmbunătățită de plasarea sa în semnul de pământ al Taurului. Această perioadă se întinde de la începutul și până la 27 ianuarie 2024, permițându-ne suficient timp să iar adaptăm și să culegem roadele învățăturilor noastre.