Articolele din categoria ACTUAL:

Cea mai bătrână femeie din Maramureș a împlinit 100 de ani
Cea mai bătrână femeie din Maramureș a împlinit 100 de ani. A trecut prin război și foamete dar a fost o singură dată la medic
Cea mai în vârstă femeie din Maramureș a împlinit 100 de ani. Ioana Boroica din Poiana Izei a povestit cu emoție în glas cum a depășit greutățile întâmpinate într-un secol de viață. Bunica a povestit cum a trecut peste anii cu război și foamete și cum, deși nu avea ce să mănânce, a fost sănătoasă și a mers o singură dată în viață la medic. 
Robert Negoiță, primar Sectorul 3/ Foto: Facebook.com
Robert Negoiță, scrisoare deschisă către Nicușor Dan. Edilul Capitalei, somat să aleagă între cetățeni sau "interesele josnice ale celor care vor să prădeze" Sectorul 3
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a transmis o scrisoare deschisă către Primarul General la Capitalei, Nicușor Dan prin care îl invită joi, 31.08.2023, începând cu ora 17.00, alături de cetățenii Sectorului 3, în zona retrocedată din parcul IOR, pentru a răspunde cetățenilor Sectorului 3 ce decizie a luat cu privire la contestarea în instanță a dispoziției de retrocedare. Reamintim faptul că primarul Capitalei a declarat în urmă cu aproximativ 6 luni că va analiza situația retrocedării celor 12 hectare de parc și că, în 6 săptămâni va lua o decizie cu privire la salvarea parcului.      
Tucker Carlson. Foto: Profimedia
Tucker Carlson, declarație halucinantă la Budapesta: „Transilvania este în siguranță în mâinile românilor... deocamdată”
O nouă declarație controversată la Budapesta! În timpul unui discurs, celebrul realizator american de televiziune Tucker Carlson a făcut o glumă deplasată la adresa Transilvaniei, despre care a spus că este momentan în siguranță în mâinile românilor. Jurnalistul conservator a fost la Budapesta ca să filmeze un interviu special cu premierul Ungariei, Viktor Orban. 
Angajații din sistemul fiscal nu se lasă: protestele spontane continuă la nivel național pentru a șaptea zi consecutiv
Angajații din sistemul fiscal nu se lasă: protestele spontane continuă la nivel național pentru a șaptea zi consecutiv
Potrivit informațiilor furnizate de Sed Lex, protestele spontane din cadrul Finanțelor - ANAF continuă la nivel național deja pentru a șaptea zi consecutivă. Protestatarii spun că angajații se află încă în stradă și au declanșat conflictul colectiv. Într-un comunicat recent dat publicității, sindicaliștii au anunțat că greva generală este următoarea etapă, pe care au de gând să o aplice.
Infecție botulism/Arhivă foto scienceline.ro
Alertă de botulism la Timișoara! 3 persoane, internate la Spitalul "Victor Babeş". O a patra, în curs de investigație - Detaliul șocant despre pacienți
Pacienţi cu suspiciune majoră de botulism, internaţi la Spitalul "Victor Babeş" din Timișoara. Vorbim despre membrii unei familii care au fost internaţi în Clinica 2 de Boli Infecţioase a spitalului "Victor Babeş" din timișorean cu diagnosticul clinic suspiciune de botulism. O a patra persoană, rudă cu cei trei, aflată într-un centru de detenţie, a fost iniţial îndrumată pentru un consult în camera de gardă şi ulterior, internată în cursul nopţii în Clinica 1 de Boli Infecţioase a aceluiași spital. Din informațiile existente, cu toţii au consumat în ultimele 14 zile şuncă de porc preparată în propria gospodărie.
Primarul din Crevedia, Florin Petre
Apropiatul primarului din Crevedia, beneficiarul unui teren gratis de la primărie: „Vrea şi el să se căsătorească”
Sfidare maximă după exploziile de la Crevedia cu peste 50 de arși și 3 morți! Un apropiat al primarului a primit un teren gratis pentru că „vrea și el să se însoare și doarme pe o canapea. Decizia a fost aprobată chiar de fratele acestuia, care este și consilier la Primărie. Totul în timp ce oamenii cărora le-au ars casele dorm pe unde apucă. Iar primarul este de negăsit pentru a doua zi la rând, iar reprezentanții primăriei au indus ore bune presa în eroare pentru a nu-l găsi pe Florin Petre.