Articolele din categoria ACTUAL:

Explozie GPL Crevedia: DNA a deschis două dosare penale pentru abuz în serviciu / Foto: Inquam Photos Exclusiv
EXCLUSIVITATE Realitatea Plus | Schema completă a mafiei GPL din spatele exploziei de la Crevedia
Dezvăluiri în EXCLUSIVITATE la Realitatea Plus. Postul TV a obținut în premieră, de la Oficiul Național al Registrului Comerțului, datele tuturor firmelor controlate de Ionuț Doldurea, proprietarul depozitului de gaz de la Crevedia, a cărui explozie s-a soldat cu unul dintre cele mai grave accidente de acest fel din istoria recentă. Ionuț Doldurea este fiul mogulului GPL Ion Doldurea, actualmente primar al municipiului Caracal și unul dintre cei mai influenți oameni ai PSD din Olt.
Alexandru Rafila / Foto: Inquam Photos
Rafila, răspuns nervos când e întrebat de paturile pentru mari arși: "Nu eu mă ocup de acest lucru"
​Ministrul Sănătății a fost întrebat, joi, într-un briefing de presă la Guvern, când au fost acreditate în România 34 de paturi pentru mari arși în 6 spitale - despre care instituția pe care o conduce susține că există în acest moment în țara noastră. "Vreți o informație de la mine pe care nu pot să v-o dau în momentul de față, pentru că nu eu mă ocup de acest lucru", a răspuns Rafila.
Descifrează mesajul subconștientului tău despre situația în care te afli acum
Care este primul cuvânt pe care îl vezi? Descifrează mesajul subconștientului tău despre situația în care te afli acum
Cand vine vorba de perceptia noastra, se poate spune ca suntem influentati de ceea ce ne dorim sa vedem si sa auzim. Acest lucru se intampla adesea inconștient, deoarece suntem atrasi instinctiv de lucrurile care ne captează atentia. Totusi, fiecare dintre noi are o personalitate unica si fiecare alegere din viata noastra poate dezvalui detalii importante despre cine suntem ca indivizi.
Cea mai bătrână femeie din Maramureș a împlinit 100 de ani
Cea mai bătrână femeie din Maramureș a împlinit 100 de ani. A trecut prin război și foamete dar a fost o singură dată la medic
Cea mai în vârstă femeie din Maramureș a împlinit 100 de ani. Ioana Boroica din Poiana Izei a povestit cu emoție în glas cum a depășit greutățile întâmpinate într-un secol de viață. Bunica a povestit cum a trecut peste anii cu război și foamete și cum, deși nu avea ce să mănânce, a fost sănătoasă și a mers o singură dată în viață la medic.