Articolele din categoria ACTUAL:

Florin Cojocaru, avocatul firmei Flagas care deține stația GPL de la Crevedia
Avocatul patronilor stației GPL de la Crevedia: "Le-am spus să nu dea declarații". Decizie crucială, în cursul zilei de astăzi - La ce se așteaptă
Patronii statiei GPL din Crevedia care a explodat pe 26 august nu au vorbit nici in aceasta dimineata cu procurorii! Cei doi au preferat sa pastreze tacerea afisata inca de marti seara si in cadrul audierilor de astazi, totul la indemnul avocatului lor, Florin Cojocaru. Ionut Doldurea si Cosmin Stanga "au preferat sa afle acuzatiile care le sunt aduse" in acest caz, a mai spus avocatul firmei Flagas care deține stația GPL de la Crevedia. El a aratat ca se asteapta la o propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile in cursul zilei de astazi, pe care o vor contesta pentru a primi o masura mai blanda, cum ar fi arestul la domiciliu sau controlul juciar. Pe de alta parte, el le-a transmis jurnalistilor sa nu se astepte ca la fiecare infatisare sa dea astfel de declaratii. Drept urmare, cel mai probabil, de acum inainte va urma o tacere atat din partea celor doi, cat si a avocatului lor in acest dosar atat de controversat.
Summitul Inițiativei celor Trei Mări de la Riga, din 2002/ Captură video
Liderii de top europeni, prezenți în România, la Summitul Inițiativei celor Trei Mări. Toți ochii, ațintiți spre Palatul Cotroceni - La eveniment ar putea să ajungă și Zelenski
România devine zilele acestea capitala diplomației din regiune! Cei mai importanți lideri din Europa se vor afla, timp de două zile, în țara noastră, unde se desfășoară summitul Inițiativa celor Trei Mări. Miercuri, înalții oficiali vor fi primiți atât la Palatul Cotroceni, cât și la Palatul Victoria, iar printre ei s-ar putea număra inclusiv președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. 
Accident Popești Leordeni/ Captură video
Filmul accidentului din Popești Leordeni, în care o femeie și-a pierdut viața chiar de ziua ei. Cum s-a produs nenorocirea - Declarațiile șocante ale martorilor
Ies la iveală detalii șocante despre accidentul din Popești Leordeni, acolo unde o femeie și-a pierdut viața. Vecinii au povestit că Nicoleta, victima de 56 de ani nu a avut nicio șansă. Fostul comisar Constantin Păun a fost găsit beat și drogat în momentul accidentului. În fața procurorilor el a povestit că în momentul în care a văzut că se apropie de mașinile parcate a apăsat accelerația în loc să apese pe frână. Pe lângă faptul că e un fost șef din Poliție, în trecut a condus chiar cabinetul unui fost ministru de Interne. A fost și profesor pentru noile generații de polițiști și s-a pensionat la vârsta de 50 de ani. Atenție, imaginile și detaliile care urmează vă pot afecta emoțional. 
Ionuț Doldurea/ Inquam Photos / Octav Ganea
Explozii Crevedia. Patronii stației GPL, în silenzio stampa - O nouă rundă de audieri la Parchetul General
Patronii stației ilegale de gaz au fost aduși cu duba la audieri miercuri dimineață. Ionuț Doldurea, fiul fostului primar din Caracal, și asociatul său, Cosmin Stângă, au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt acuzați de distrugere din culpă cauzatoare de un dezastru. La Parchetul General, administratorii au coborât încătușați din dubă și nu au scos niciun cuvânt, la fel ca și în timpul audierilor de marți seara, care au durat nu mai puțin de 8 ore. Aceștia vor să vorbească doar prin intermediul avocatului. 
Razboi in Ucraina
Război în Ucraina - Ziua 560 - Zelenski promite noi arme pentru armata sa - Portul Chilia Nouă, atacat de ruși - LIVE TEXT
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a garantat că va furniza mai multe provizii și echipamente militare trupelor aflate la front, în contextul în care se apropie sezonul rece. Zelenski a subliniat importanța acestor măsuri într-o declarație pe Telegram, menționând că Ucraina se confruntă cu o lipsă de muniție. Președintele a mai spus că va crește producția internă de armament și a identificat mai multe priorități în colaborare cu forțele armate.
Florin Cojocaru, avocatul firmei Flagas care deține stația GPL de la Crevedia, apărări controversate
Florin Cojocaru, avocatul firmei Flagas care deține stația GPL de la Crevedia, apărări controversate
Avocatul patronilor firmei Flagas din Crevedia, cea care deține stația GPL care a explodat este cunoscut după ce a apărat în trecut nume controversate. Fost polițist la Poliția Capitalei și actual avocat, Florin Cojocaru este recunoscut pentru faptul ca doar doi dintre clienții săi au fost condamnați cu executare, în 14 ani de avocatură. Mai mult, tot el i-a apărat și pe cei implicați în dosarul Black Cube.