Articolele din categoria ACTUAL:

Tinerele din România pleacă de acasă mult mai devreme decât băieții (Profimedia)
Veste bună pentru părinți. Tinerii români au început să plece din casa natală înainte de 30 de ani - EUROSTAT
Vârsta medie la care tinerii români decid să locuiască separat de părinți a fost anul trecut de 27,7 ani, cel mai mic nivel din ultimii 10 ani, potrivit datelor Eurostat. În acest interval de timp, vârsta de părăsire a casei părintești a scăzut cu aproape un an. Pe de altă parte, în România există cea mai mare diferență între vârsta la care bărbații și femeile decid să devină independenți din punct de vedere imobiliar.
Ariel deschide conversația despre parentingul fără stereotipuri
Ariel deschide conversația despre parentingul fără stereotipuri (P)
În România, stereotipurile de gen sunt încă puternice; un studiu recent a arătat că 70% dintre noi considerăm că fetele trebuie să fie, înainte de toate, frumoase și docile, iar 86% dintre părinții care au copii de ambele sexe consideră că băieții nu trebuie să plângă. Ariel, brandul în care milioane de gospodării din întreaga lume au încredere pentru angajamentul său de neegalat față de curățenie și bunăstarea familiei, și-a propus să atragă atenția și să facă lumină asupra acestei discrepanțe, abordând sursa problemei - educația parentală prestabilită, condiționată de sexul copilului.
Om de afaceri, găsit spânzurat în Capitală. Bărbatul era dat dispărut din noiembrie
Un bărbat de 45 de ani a sunat la 112 să-și anunțe moartea, apoi s-a sinucis! Caz cutremurător în județul Vaslui
Caz șocant în județul Vaslui! Un bărbat de 45 de ani, din localitatea Huși, s-a sinucis, după ce și-a anunțat moartea la numărul unic de urgență 112. Echipajul deplasat de urgență la fața locului nu a mai putut face nimic pentru ca stopa tragedia, și asta deoarece l-au descoperit pe bărbat spânzurat într-o râpă din apropierea casei sale. Din câte se pare, bărbatul a recurs la gestul extrem în urma unei decepții suferite în dragoste. Vecinii și apropiații sunt șocați de decizia luată de bărbatul, cunoscut drept prietenos și muncitor. Poliția anchetează cazul. 
Alexandru Rafila / Foto: Inquam Photos
Testarea antidrog în școli - noi divergențe. Rafila, despre varianta care "iese din discuție" din punctul de vedere al MS: Trebuie făcută ţintit
Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila exclude ipoteza testării de masă în rândul elevilor pentru depistarea acelora care consumă substanţe stupefiante, susţinând că, în opinia reprezentanţilor ministerului, ”acest lucru iese din discuţie”. Ministrul subliniază, totodată, că testarea trebuie făcută numai cu acordul părinţilor şi ţinând cont de principiul nediscriminării şi de cel al evitării stigmatizării.
Robert Iordache, artist hip-hop/ Foto: Facebook
Cântăreț de hip-hop din România, dispărut fără urmă în Belgia! Familia și prietenii, mobilizare impresionantă pe Facebook pentru găsirea lui
Un cunoscut cântăreț de hip-hop din România a dispărut fără urmă în Belgia. Familia și cunoscuții acestuia sunt disperați și au lansat un apel pe rețelele sociale pentru a-l găsi. Poliția a deschis o anchetă și încearcă să dea de urma lui. Și mătușa bărbatului ar fi plecat după el în speranța că va reuși să ajute la găsirea lui.