Articolele din categoria ACTUAL:

Robert Iordache, artist hip-hop/ Foto: Facebook
Cântăreț de hip-hop din România, dispărut fără urmă în Belgia! Familia și prietenii, mobilizare impresionantă pe Facebook pentru găsirea lui
Un cunoscut cântăreț de hip-hop din România a dispărut fără urmă în Belgia. Familia și cunoscuții acestuia sunt disperați și au lansat un apel pe rețelele sociale pentru a-l găsi. Poliția a deschis o anchetă și încearcă să dea de urma lui. Și mătușa bărbatului ar fi plecat după el în speranța că va reuși să ajute la găsirea lui. 
Șeful Gărzii de Mediu Tulcea, reţinut de DNA pentru luare de mită! Bărbatul, prins în flagrant într-un restaurant
Șeful Gărzii de Mediu Tulcea, reţinut de DNA pentru luare de mită! Bărbatul, prins în flagrant într-un restaurant din municipiu
Comisarul-şef al Gărzii de Mediu Tulcea Dorin Meran a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii anticorupție pentru luare de mită în formă continuată. Acesta a fost prins în flagrant în timp ce lua mită 25.000 de lei de la un om de afaceri, pentru a-i aplica o amendă mai mică în urma unui control. Întreaga scenă s-a petrecut într-un restaurant din Tulcea.
URȘII, tot mai aproape de oameni, în căutare de hrană - Invazie masivă în orașe, animal chiar lângă București Video
URȘII, tot mai aproape de oameni, în căutare de hrană - Invazie masivă în orașe, animal chiar lângă București
Este invazie masivă de urși în România. Animalele sălbatice coboară tot mai mult în orașe după hrană, iar cei care ajung pe Transfăgărășan sunt familiarizați cuspectacolul trist și periculos oferit de urșii care așteaptă mâncare de la cei care trec cu mașina. În ultimele ore, un urs a fost văzut foarte aproape de Capitală, lângă pădurea Sinești. 
Turist mort pe o plajă din Jupiter. Bărbatul a așteptat ca salvamarii să-și termine programul și s-a avântat în valuri
Turist mort pe o plajă din Jupiter. Bărbatul a așteptat ca salvamarii să-și termine programul și s-a avântat în valuri
Sfârșit tragic pentru un bărbat de 45 de ani. Acesta s-a înecat în stațiunea Jupiter. Individul s-a dus în larg după ce salvamarii și-au terminat programul. Bărbatul a ignorat faptul că toată ziua a fost arborat steagul roșu. Salvamarii au reușit să îl aducă la mal, însă echipajele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Urmează detalii cu un puternic impact emoțional!
Drama actriței terorizate de fostul soț, un ofițer SRI. Bărbatul își supunea copiii unor chinuri teribile: Legatul de mâini și de picioare și pusul de scotch la gură, considerate "jocuri"
Drama actriței terorizate de fostul soț, un ofițer SRI. Bărbatul își supunea copiii unor chinuri teribile: Legatul de mâini și de picioare și pusul de scotch la gură, considerate "jocuri"
Un certificat IML, 16 procese, 40 de înfățișări la judecătorie, 20 de mii de euro dați pe judecată, 2 rapoarte la DGASPC, aproape 100 de ore de terapie și sute de mesaje de amenințări, intimidare și denigrare. Așa începe strigătul de ajutor al unei actrițe cunoscute postat pe rețelele sociale. Iolanda Covaci și-a făcut povestea publică. Femeia trăiește o adevărată dramă din cauza fostului soț, un ofițer SRI, care o terorizează atât pe ea, cât și pe cei mici, copii de 6 și 9 ani. Actrița a vorbit în direct la Realitatea PLUS despre toate problemele pe care le-a avut cu bărbatul. Urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional!