Articolele din categoria ACTUAL:

Romina Gingașu și Piero Ferrari. Foto: Profimedia
Haina de vulpe argintie a Elenei Ceaușescu a fost cumpărată de Romina Gingașu. Soția lui Piero Ferrari a negociat la sânge pentru mult râvnitul articol vestimentar
Haina de vulpe argintie a Elenei Ceaușescu, un simbol al eleganței și rafinamentului din perioada comunistă, a fost achiziționată de Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari. Negocierea pentru acest articol vestimentar deosebit s-a transformat într-o veritabilă bătălie de voință, fiecare detaliu contează în dorința de a obține un bun atât de râvnit, ce poartă cu sine nu doar valoare materială, ci și o poveste plină de istorie și simbolism.
 Escrocheria WhatsApp care oferă bani pentru like-uri pe YouTube
Escrocheria WhatsApp care oferă bani pentru like-uri pe YouTube. Cum să te ferești de promisiunile false de câștiguri rapide
Infractorii cibernetici au devenit din ce în ce mai sofisticați, ascunzându-se în spatele unor numere străine și folosind chat-uri controlate de roboți pentru a duce la bun sfârșit diverse escrocherii. Ofertele de locuri de muncă false, care promit câștiguri rapide și ușoare, au invadat platforme de comunicare precum WhatsApp, atrăgând utilizatorii cu promisiuni tentante. 
Mihaela Bilic. Foto: Facebook
Fructul la modă de care ar trebui să ne ferim. Mihaela Bilic: „Practic da, ne-au prostit. Acum a devenit o adevărată industrie”
Fructul de avocado a devenit extrem de popular în rândul românilor, fiind inclus frecvent în dieta zilnică. Beneficiile sale, precum prezența grăsimilor sănătoase, fibrelor, vitaminelor și mineralelor esențiale, l-au recomandat ca un aliment valoros pentru sănătate. Cu toate acestea, nutriționistul Mihaela Bilic a spus că avocado nu este un aliment potrivit pentru români ci doar pentru localnicii zonelor unde aceste crește în mod natural.
Dosarul Mirunei și Mihail Pascu în pericol de colaps: Tribunalul București exclude probe cruciale în ancheta DIICOT
Dosarul Mirunei și al lui Mihail Pascu în pericol de colaps: Tribunalul București exclude probe cruciale în ancheta DIICOT
Ancheta DIICOT împotriva părinților lui Vlad Pascu, Miruna și Mihail Pascu, s-a confruntat cu o lovitură majoră după decizia Tribunalului București de a exclude o parte importantă din probele adunate de procurori. Cei doi sunt acuzați de influențarea declarațiilor, amenințare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, dar în faza camerei preliminare, instanța a decis că o parte din probele-cheie au fost obținute în mod ilegal.
icolae Ciucă și Ilie Bolojan. Foto: Facebook
Ilie Bolojan, esențial în campania PNL. Nicolae Ciucă: „A demonstrat că reușitele administrative aduc performanțe electorale”
Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal (PNL), a făcut declarații importante cu privire la strategia formațiunii pentru alegerile de la finalul anului. Cu un accent pe mobilizarea organizațiilor locale și pe performanțele administrativ-executive, Ciucă a subliniat rolul esențial al filialei PNL din Bihor, condusă de Ilie Bolojan, ca exemplu de succes în acest context.
„Șacalul” de la Constanța a făcut primele declarații după ce a fost acuzat de crimă: „Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă, dacă eram vinovat”
„Șacalul” de la Constanța a făcut primele declarații după ce a fost acuzat de crimă: „Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă, dacă eram vinovat”
Recent, cei doi suspecți din cazul crimelor în serie din județul Constanța au fost aduși în fața Tribunalului Constanța, unde inculpatul, supranumit „Șacalul”, a respins vehement acuzațiile care îl vizează. Cele două victime, două femei găsite decedate în perioada iulie-august 2024, ar fi fost ucise într-un mod similar. 
Violenta psihică în cazul Marina Almășan - Georgică Cornu, recunoscută de instanță.
Violenta psihică în cazul Marina Almășan - Georgică Cornu, recunoscută de judecători. Detalii șocante din motivarea instanței
Scandalul amoros dintre Marina Almășan, cunoscută realizatoare TVR, și omul de afaceri Georgică Cornu, a prins recent proporții uriașe, după ce instanța a recunoscut violența psihică suferită de vedetă în contextul relației lor de 12 ani. Almășan, care a avut curajul de a solicita un ordin de restricție împotriva lui Cornu, a adus în discuție detalii șocante care conturează o poveste complexă de  abuz emoțional. 
Motivul pentru care Viktor Orban spune că și-ar dori mai mulți sportivi români de succes. Foto: Profimedia
Motivul pentru care Viktor Orban spune că și-ar dori mai mulți sportivi români de succes
Într-un interviu recent acordat presei de sport din Ungaria, Viktor Orbán și-a exprimat dorința ca vecinii țării sale să dezvolte sportivi de performanță, subliniind importanța unei competiții intense în domeniul sportiv. Premierul Ungariei a evidențiat că o rivalitate sănătoasă între națiuni nu doar că stimulează excelența sportivă, dar contribuie și la promovarea valorilor sportive, încurajând tinerii să își depășească limitele și să aspire la realizări deosebite în diverse discipline.
Alege un felinar și află lumina care îți va ghida viața în perioada următoare
Alege un felinar și află lumina care îți va ghida viața în perioada următoare. Mesajul subconștientului despre potențialul viitorului
Alegerile noastre pot fi ghidate de diferite credințe, iar o metodă de a afla care sunt acestea este cea prin care alegem o imagine preferată din mai multe asemănătoare. Această practică se bazează pe ideea că putem intra în contact cu subconștientul nostru prin stimuli vizuali. Alegând unul dintre cele șase felinare, ne putem face  o viziune asupra a ceea ce ne așteaptă în viitorul apropiat.
Cum să recunoști o psihopată. Foto: Profimedia
Cum să recunoști o psihopată. Boala psihică se manifestă diferit la femei, în comparație cu bărbații
Psihopatia este o tulburare de personalitate care afectează modul în care o persoană percepe și interacționează cu cei din jur. Deși caracteristicile acestei afecțiuni pot varia în funcție de gen, unele trăsături specifice pot ajuta la identificarea unei psihopate. În rândul femeilor, aceste trăsături se pot manifesta în moduri subtile și nuanțate, influențând comportamentul și relațiile interumane. 
Casa construită de George Simion a ajuns lîn etapa placării cu polistiren
Casa construită de George Simion a ajuns în etapa placării cu polistiren. Liderul AUR vrea să demonstreze că poate să ridice o locuință în 12 zile
Proiectul prin care George Simion dorește să închidă gura cârcotașilor care spun că este imposibil să construiești o casă în 12 zile a intrat într-o nouă etapă. În ziua a șasea de la demararea lucrărilor, George Simion a postat pe blogul său personal imagini în care muncitorii lucrează de zor să placheze locuința cu polistiren.
Salarii de 8.000 de lei în România, plus 40 de zile de concediu. Mii de oameni sunt interesați
Salarii de 8.000 de lei în România, plus 40 de zile de concediu. Mii de oameni sunt interesați
Învățământul privat din România oferă oportunități profesionale atractive, cu salarii care ajung până la 8.000 de lei pe lună și până la 40 de zile de concediu anual. Aceste posturi sunt tot mai căutate, iar sectorul privat din educație devine o opțiune din ce în ce mai tentantă pentru profesioniști. Cu peste 700 de joburi disponibile, ofertele sunt diverse, iar platformele de recrutare sunt pline de anunțuri pentru profesori și educatori.