MENIU

Anunţ neaşteptat de la meteo. Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Miercuri valorile termice diurne vor marca o creştere faţă de marţi, astfel încât vremea va deveni mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, în special în jumătatea sudică a ţării. Temperaturile maxime se vor situa în general între 6 şi 16 grade. Cerul va fi mai mult noros în vest, centru şi nord, unde va ploua, în timp ce în restul ţării înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala doar izolat. La munte se vor semnala precipitaţii mixte, ce vor favoriza depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificări în regiunile sud-estice şi centrale, dar şi pe crestele montane. Local dimineaţa se va semnala ceaţă în zonele joase de relief, cu precădere din sud şi est.

Vremea în Bucureşti

În capitală, dimineaţa 1...2 grade. Pe parcursul zilei, valorile termice vor marca o creştere, astfel că vremea va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări dimineaţa, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări. Se va semnala ceaţă, în special în primele ore ale zilei.

Vremea la munte

La munte, valorile termice vor marca o creştere uşoară faţă de ieri. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales în cursul zilei, se vor semnala precipitaţii mixte, ce vor favoriza depuneri de polei, în Carpaţii Occidentali şi Orientali şi pe arii restrânse în cei Meridionali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.

Vremea joi şi vineri

Joi, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 15 grade, cu cele mai mari valori in sudul extrem. Va ploua în vest și sud-vest și doar izolat în rest. La munte se vor semnala precipitații mixte ce vor favoriza depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, dimineața și noaptea va fi ceață.

În Capitală, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. In jur de 0 grade dimineata si 11-12 grade la amiaza. Vor fi condiții ca trecător să plouă slab.

Vineri va fi mai cald decât în mod obișnuit la această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade, cu cele mai mari valori in Banat. Vor fi ploi cu caracter local în nord și centru și izolat în estul țării. La munte se vor semnala precipitații mixte și vor fi condiții de polei. Dimineața în zonele joase de relief pe arii restrânse se va semnala ceață.

În Bucureşti, vremea va fi în continuare caldă. În jur de 0 grade dimineaşa şi 12-13 grade la amiază.