MENIU

Zeci de oameni s-au bătut în timpul unei serbări câmpeneşti în Mehedinţi

Trei persoane au fost reţinute în urma scandalului din comuna Cireşu, judeţul Mehedinţi. Duminică, mai multe persoane s-au bătut cu furci şi topoare la o serbare câmpenească. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în aer pentru a linişti cele două grupări împlicate în scandal. Două persoane au fost rănite şi au ajuns la spital.

Bătaia a izbucnit între două grupuri din comune învecinate. Veniţi la serbarea câmpenească, mai mulţi tineri din satul Brezniţa de Ocol şi-au parcat autoturismele pe terenurile agricole ale unor săteni din Cireşu. Când li s-a spus să-şi mute maşinile a început scandalul.

Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă câteva focuri de armă pentru a calma spiritele. "Doi poliţişti au executat şase focuri de armă pentru aplanarea conflictului. În timpul altercaţiei au fost rănite două persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Karin Sică.

Doi bărbaţi au ajuns la spital în urma bătăii.

35 de persoane au fost audiate duminică noapte de poliţişti. Trei bărbaţi au fost deja reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi instanţei în cursul acestei zile, cu propunere de arestare preventivă pentru tulburarea gravă a liniştii publice, violare de domiciliu şi distrugere.
Mai multe articole despre:
scandal poliţie bătaie Mehedinţi