MENIU

VIDEO / Rădoi a marcat în Liga Campionilor Asiei. Tigana, noul antrenor al lui Al Hilal

Foto: www.alhilal.com

Internaţionalul român Mirel Rădoi a marcat marţi unicul gol al echipei sale Al-Hilal, în remiza din deplasare cu formaţia uzbekă Pakhtakor Taşkent, din grupa A a Ligii Campionilor Asiei. Altfel, astăzi va fi numit şi un nou antrenor principal la Al Hilal, fostul internaţional francez Jean Tigana.

Rădoi, care va împlini peste cinci zile 28 de ani, a deschis scorul dintr-un penalty în minutul 55, în timp ce gazdele au egalat un minut mai târziu prin Tadjiyev.



Fundaşul român a marcat al treilea său gol de la transferul la formaţia arabă, după cel din debut, în partida cu Al-Nasr, şi reuşita tot din penalty, în meciul din Cupa Coroanei Prinţului, cu Al Shabab.

În celălalt joc al grupei, Saba Battery a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Al-Ahli.

În clasament, Al-Hilal rămâne pe locul 2, cu două puncte după două partide, în timp ce lider se menţine Pakhtakor Taşkent, care are 4 puncte.

Altfel, fostul internaţional francez Jean Tigana a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei Al-Hilal Riad, urmând să îi ia locul interimarului Cătălin Necula, potrivit site-ului oficial al echipei arabe.

Tigana (53 de ani) a fost aşteptat în cursul zilei de marţi la Riad pentru a semna un contract pe un an şi jumătate.

Al-Hilal a rămas fără antrenor principal după ce Cosmin Olăroiu a renunţat la funcţie în urma scandalului din finala Cupei Prinţului cu Al-Shabab.

În ultimele meciuri, interimar la campioana Arabiei Saudite a fost Cătălin Necula, fostul secund al lui Olăroiu.

Mai multe articole despre:
Mirel Radoi Liga Campionilor Asiei