MENIU

Victorie italiană pentru Poli Iaşi în meciul cu Gloria Bistriţa

Foto: NewsIn

Formaţia Poli Iaşi a învins, vineri, cu scorul de 1-0, echipa Gloria Bistriţa, în etapa a 21-a Ligii I. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ionuţ Bâlbă (2), iar apoi formaţia pregătită de Cristiano Bergodi a reuşit doar să-şi apere avantajul.

Meciul promitea, după deschiderea rapidă de scor. Ionuţ Bâlbă a marcat cu capul, după o centrare de pe dreapta a lui Viveiros, în minutul 2. După acest moment, tabela a rămas, însă, nemişcată la 1-0, cu toate că bistriţenii au avut şi ei şansa de a marca, prin Sânmărtean, care a trimis balonul în bară, şi Nalaţi, care a executat defectuos o lovitură liberă de la marginea careului.

În repriza secundă, oaspeţii au continuat să alerge după egalare, iar Sabău a făcut două mutări ofensive, introducându-i în teren pe Ioan Hora în locul lui Băjenaru, şi Adrian Anca, în locul lui Achim.

Chiar şi aşa, jocul a rămas lipsit de nerv şi de faze periculoase. Gazdele s-au mulţumit să apere avantajul minim, iar oaspeţii au dat dovadă de o oarecare neputinţă, astfel că la finalul partidei tabela de marcaj arăta scorul stabilit încă din minutul 2, 1-0.

Bistriţenii, care rămân fără victorie la Iaşi după mai mult de 12 ani, când s-au şi impus pentru singura dată în Copou (1-0, pe 3 noiembrie 1996), şi se afundă tot mai mult în zona periculoasă a clasamentului, după ce în primele patru partide din retur a obţinut un singur punct.

Gloria ocupă locul 12 în clasament, cu 22 de puncte, la egalitate cu Poli Iaşi, care a urcat, temporar, până pe poziţia a 14-a.

Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Poli Iaşi - Gloria Bistriţa, scor 1-0.

Mai multe articole despre:
Liga I Poli Iaşi Gloria Bistriţa etapa a 21-a